Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon ronda vagyok! Hogy találok párt?

Figyelt kérdés

Annyira ronda vagyok,nem lehet agy élni. Az osztálytársaimm pizzafejnek csúfolnak mert annyira ragyás vagyok, de ha nem lennék az akkor sem lenne valami nagyszám fejem. Sőt. Tudom hogy soha nem lesz szép barátnőm, sőt már kifejezetten a rondákkal barátkozom, olyanokkal akikre más azt mondja bottal sem piszkálná meg. Meg hát szerintem engem sem nagyon piszkálna egy lány sem... De hiába próbálkozom ilyen stréber lánynál, mert legalább én is jól tanulok, vagy ilyen hályassal, vagy ragyással mint én, nem megy. Szinte már azt nézem hogy minél rondább legyen hogy hátha alacsonyabban van a léc. Még kicsit dankóros lánnyal is próbálkoztam de az sem akart semmit.

Hogy lehet így élni. Ha össze is jön valaki lehet nem is lesz jó nekem a kapcsolat ha nem tetszik a lány. Hogy lehetne bármi esélyem?

2009. nov. 14. 22:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Biztos találsz majd valakit,de addig is vannak olyan lányok,akik pénzért bármit megtesznek!
2009. nov. 14. 22:38
 2/15 anonim ***** válasza:
50%
Ha ennyire durva a helyzet, hogy még az olyan csajoknak sem kellesz, akit más bottal piszkálna meg, akkor nagyon esélytelen a dolog....
2009. nov. 14. 22:40
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Neked egyetlen bajod van: az, hogy az önbizalmad a béka s*gge alatt van! Ezen kéne javítanod! És ne arra játssz, hogy minél rondább csajt találj, attól még nem biztos, hogy bejössz neki! Sőt, én sem tartottam magam szépnek, ennek ellenére összejöttem fősulin az évfolyam legmenőbb csajával. Pedig logikailag esélyem se lett volna nála. HA nekem sikerült, neked is sikerülhet! Csak hajrá!
2009. nov. 14. 22:40
 4/15 anonim ***** válasza:
Szia! A fiúk később érnek, ergo te még bőven a kamaszkorodat éled (gondolom ezt abból, hogy még gimnáziumba jársz). Megsúgom neked minden kamasz fiú csúnyácska, nagyon ritka az, aki a szépsége csúcsán van. Tehát 1-2 éven belül alakulni fogsz. Ne kezdeményezz olyannál, aki nem tetszik és ne legyél ennyire önbizalom hiányos. Ha egy kicsit magabiztosabb lennél és nem a jajj de ronda vagyok oldaladat mutatnád a világnak, lenne esélyük megismerni azokat az értékeket, amelyeket hordozol, és annak függvényében fogják látni a külsődet is. Hidd el nekem, hogy ez így van :)
2009. nov. 14. 22:44
 5/15 anonim ***** válasza:
mondjuk menj el egy bőrgyógyászhoz meg egy kozmetikushoz és hozasd rendbe a búrád sopánkodás helyett!
2009. nov. 14. 22:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ez butaság. Mindeképp menj el bőrgyógyászhoz, valamennyit tud majd javítani a helyzeten szerintem. Amúgymeg ahogy "öregszel", kezded kinőni a tinikort úgy fog javulni a ragyáiddal is a helyzet. Ha idősebb vagy(bár nem hinném) akkor valószínűleg gyógyszert is fogsz kapni. Barátnőt meg ne akarj ennyire görcsösen szerezni, az is megoldódik majd:)
2009. nov. 14. 22:45
 7/15 anonim ***** válasza:

linkelj be magadról egy fotót, amin a szemedtől lefelé látszik csak az arcod, úgy nem ismer fel senki.

aztán majd válaszolok a látottak függvényében.

2009. nov. 14. 22:46
 8/15 A kérdező kommentje:
4 éve folyamatosan próbálkozok bőrgyógyásszal és kozmetikussal.
2009. nov. 14. 22:46
 9/15 anonim ***** válasza:
Ki fogod nőni a pattanásokat, ne aggódj. Amikor kamasz voltam én is tele voltam pattanásokkal. Nálam egy oriflames krém tett csodát, de ahogy kinőttem a kamaszkorból eltűntek a pattanásaim. El fog múlni neked is ne aggódj. Egészségügyis vagyok, nem a levegőbe beszélek, szóval ne aggódj, tényleg elmúlik, addig pedig önbizalom :)
2009. nov. 14. 22:50
 10/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen fogadd el! Én is azt tettem :( A átlagosak könnyen beszélnek, de tényleg van, amikor fel kell adni :S
2009. nov. 14. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!