Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is jogosan kaptam fel a vizet?
Baratommal december elejen mentunk volna a Kanari-szigetekre "nyaralni", ami egy oriasi almom volt, evek ota sporoltam ra. Baratom erre ma kitalalta, hogy o tuti nem jon, mert haverja csak akkor er ra, ok sielni mennek Svajcba!
En itt marhara felkaptam a vizet, kezdve azzal, hogy minek megy sielni, amikor nem is tud, masreszt meg miert pont akkor, amikor velem jott volna mashova. (hozzateszem repulojegy, szallas le van foglalva)
Erre o flegman az arcomba vagta, hogy "jo, es akkor mivan? Menj valamelyik baratnoddel, veluk ugyis jobban elvagy!"
Marha rosszul esett, azota nem is kommunikalunk, en evek ota erre sporoltam, de lemondtam mindent, mert en VELE szerettem volna menni....
Szerintetek jogos volt a kiakadas? Ti hogy reagaltatok volna?
20L
szemét.
Itt látszik, hogy a barátja előtted áll, ő fontosabb.
Menj csak el a barátnőddel, és az ott készült fotókat majd büszkén mutasd meg neki, hogy mennyire jó is volt.
Sztem jogos volt.
Én sem reagáltam anno másképp. Barátnőmnek szokása volt utolsó pillanatban bejelenteni mindent, hát marhára örültem.
Ráadásul erre meg bizony spórolni kellett évekig ahogy írtad, szóval a srác nem volt hiteles egy kicsit sem.
Bocs a kifejezésért, de ez totál csicska hozzá állás tőle.
Pláne, hogy időt + energiát is előre bele fektettél.
"Erre o flegman az arcomba vagta, hogy "jo, es akkor mivan? Menj valamelyik baratnoddel, veluk ugyis jobban elvagy!" "
Ez a mondat számomra azt sejteti, hogy kevés figyelmet fordítottál rá az utóbbi időben, vagy valami más problémája van veled. Ezt vagy beszéld meg vele, vagy szerintem ints búcsút, ha ennyire "kiábrándult" belőled. De ez csak egy olyan ember véleménye, akinek még sosem volt kapcsolata. Nem kötelező megfogadni. 25/F
16-os meglátása nem rossz.
Ettől függetlenül elég bunkó, főleg hogy ide kettesben mentetek volna, így lett volna lehetősége, hogy csak rá figyelj, de valami van a háttérben azon felül, hogy síelés meg haverok. Ezen van mit beszélni mert itt nem az utazással meg egy flegma beszólással van a gond, hanem a kapcsolatotokkal... ami úgy fest haldoklik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!