Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól kezdődik a Valentin nap. Szerintetek jogosan kaptam fel a vizet?
Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy a barátom hajnalba megjelent nálam (bulizni volt) azzal a lendülettel átmentünk hozzá (nem volt sok kedvem hozzá, de mentem) reggel felkeltünk megbeszéltük h kávézunk, reggelizünk stb. Persze reggel az első dolga az volt, hogy felhívja a haverját, akivel bulizni volt. aztán csak azt hallom, hogy arról beszélgetnek, hogy megisznak egy kávét vagy teát, és h a barátom annyit mond, hogy fél óra múlva indul... nah én akkor egyből kikeltem magamból és hazajöttem... nem vagyunk valentin naposok máskor se ünnepeltük nem is ez. De ha én megtettem érte hogy hajnalba tök álmosan átmentem.. akkor nem értem h minek volt olyan fontos találkozni azzal a sráccal, akivel tegnap szinte egész nap, meg még a buliba is együtt volt. (újdonsült barát meg minden, de néha azt érzem/látom, hogy sokkal fontosabb, mint én. És ez nagyon zavar2012. febr. 14. 11:39
1/5 anonim válasza:
Hát egyrészt érdekes a pasid, de ha ez vigasztal, mi olyan betegek vagyunk párommal, hogy alig élünk...Nekünk is jó a Valentin nap, bár mi sz*runk rá, mi minden nap szeretjük egymást.
2/5 A kérdező kommentje:
mondom nem a hülye valentin nap miatt hisztizek... hanem hogy ilyen gyökér, elvárta hogy hajnalba átmenjek és ennyivel lerázott. Jó.. mentegetőzött hogy csak mondott neki egy időpontot, de attól még megcsinálhattuk volna, amit terveztünk. de én nem sietségbe terveztem..meg egész nap ráér most, én nem... tudtak volna később is találkozni
2012. febr. 14. 11:43
3/5 anonim válasza:
Egyrészt hajnalban ne menjen át, mert az éjjel közepén felébreszteni valakit, és átcibálni egy másik házba neveletlenség. Benned is lehetne annyi tartás, hogy nem mászkálsz hajnalban. Kioszthatod, hogy vagy legyen veled teljesen, vagy sehogy sem.
4/5 anonim válasza:
Ebből se lesz komoly kapcsolat...
5/5 A kérdező kommentje:
itt aludtunk volna, csak most pár napra muszáj volt befogadni egyik ismerősömet (ezért nem tudtunk nálam lenni) amúgy ő meg kb 2 percre lakik tőlem, de am igazad van. én el akartam küldeni, de részeg volt és elég makacs nem ment volna el egyedül
2012. febr. 14. 12:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!