Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valentin nap?
Figyelt kérdés
nálam már 13 perce tart :P és nálatok?2012. febr. 14. 00:13
1/15 anonim válasza:
Nálam még évek, sőt évtizedek múlva se fog tartani:P
3/15 anonim válasza:
olyan romantikus lenne, ha holnap 00:13 kor meg kiírnád hogy "Valentin nap? nálam már 13 perce vége:P és nálatok?"
4/15 anonim válasza:
Nálam 19 perce. Nincs párom, nem tudom így másnak kéne e lennie ennek a napnak.
8/15 A kérdező kommentje:
jajmár. népség. arra akartam utalni mikor írtam, h nálam 00:13 volt akkor. és másnál mennyi az idő :D
2012. febr. 14. 00:22
9/15 anonim válasza:
" Nálam 19 perce.
... # 4/7 ma 00:20 "
szr az órád haver...de #6 oskának se jobb :D
10/15 anonim válasza:
"00:13 volt akkor. "
mikor? mikor rájöttél hogy már nem tegnap van? :D és még én vagyok belassulva :'D bocs, most kárörvendek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!