Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kaptam fel a vizet? Fontos!
Decemberben külön voltunk egy hónapot a barátnőmmel, ez idő alatt én is lefeküdtem lányokkal, és ő is fiúkkal. Eleinte tagadtam de rájött, de nem kérdeztem hogy ő is megtette e, mikor rákérdeztem megmondta hogy igen. Nem tudom ezen túltenni magam, hiába nem voltunk együtt, de nagyon zavar :S
20F-18L és 2 éve vagyunk együtt
Nem, nem jogos.
Mivel te is ugyanúgy megtetted.
Zavarhat, de őt is zavarhatja, hogy te is mással.
Szóval úgy kell neked, ha nem lettél volna te is mással, jogos lenne.(kicsit)
Bagoly mondja verébnek...
Bár, ha szakítottatok - akár csak egy hónapra - és te mondjuk nem is feküdtél volna le senkivel, csak ő, akkor sem kérhetnéd számon. Ha külön vagytok, akkor külön vagytok, akkor nincs közöd az életéhez. Ha zavar, hát zavar, döntsd el, hogy túl tudod-e tenni magad rajta, de ha nem, akkor se vele veszekedj emiatt, mert kvára nem hibázott.
Főleg ne úgy, hogy te is lefeküdtél másokkal.
Nem jogos.
Ráadásul te tagadtad is, vagyis hazudtál, ő legalább őszintén válaszolt.
Ha pedig neked lehet másokkal szexelni, neki miért nem?! Ha nem is voltatok együtt?
Felmelegítve csak a káposzta jó.
Amúgy belegondoltál abba, hogy mit írtál? Neked szabad neki nem?? :D
Bár szerintem ha igazán szeretnétek egymást, nem b***tatok volna félre, sőt nem is szakítottatok volna...
Ti csináltok a szart, akkor most igyátok is a levét!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!