Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan kaptam fel erre a vizet, vagy hagyjam a dolgot? Fontos!
2 éve vagyok együtt a barátommal, a kapcsolatunk jó, de se a szalagavatójára nem hívott meg, de a ballagására se nagyon akaródzik.. legalábbis még nem említette és már nem sok van hátra. Jogosan rágom magam ezen vagy hagyjam a fenébe a dolgot? Hely az biztos lenne még egy embernek, csini ruhám is van, nem értem:( Szóvá nem teszem neki mert nem akarom hogy csak azért hívjon meg mert mondtam.
18L
"Hely az biztos lenne még egy embernek"
azért ennyire ne értékeld alul magad. Ha te vagy a futottak még kategória, az már régen rossz. Keress kevésbé böszme barátot.
ezt Neked kell tudni, hogy milyen a kapcsolatotok,
nyilván nem kapsz meghívót, akkor nem mész, de ne ezen agyalj, nézd a szerelem már elmúlt, hogy mi volt eddig is köztetek és hogyan zajlott, ezt csak Te tudod N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!