Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hagyjam békén vagy jogosan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam békén vagy jogosan haragszom? Vélemények?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt, de rendesen, hivatalosan 1 éve. Nagyon szerelemes vagyok belé, és mostanában úgy érzem ő is nagyon megszeretett engem. Én legszívesebben minden percben vele lennék. Ezért "hülye" vagyok? Úgy érzem ő nem akar mindig velem lenni. Ma nagyon megbántott... A story: Hétvégén egy kis felújjítást csinált a hétvégi házában , mivel csak ott tudunk nyugodtan több napot együtt lenni. Én már az elején mondtam neki, hogy hozzá értő szakember kéne hívnia, de ő nem akart.Én nem akartam tőle külön tölteni a 7végét, de ő azt mondta csak vasárnap ér rá. Egész vas. kikapcsolta a telefonját én meg otthon ültem elkészülve. Este írt üzenetet, nagyon ki volt akadva( Ő szokott fogadni, tőzsdézni stb.. Most mivel sietet le, hogy kész legyen nem fogadott pedig több millió forintot nyerhetett volna. Emiatt teljesen lehangolt, én persze megértem.. De a "szerncsejáték vagy bejön vagy nem.. Szerintem ezért nem kéne ennyire kiakadni. Ráadásul így is nagyon sok pénze van!Igazam van? Tegnap+ ma is hivtam és nem akar találkozni. Nekem már nagyon hiányzik, 4 napja nem láttam. És mostmár kezdek nagyon haragudni rá.Nem értem engem miért büntet? Nem én tehetek róla.. Igazam van vagy hagyjam békén és várjam meg, hogy ő jelentkezzen? 24/L
2010. jan. 18. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Igen, igazad van. Most egy kicsit, hagyd lenyugodni, ezt még neki valahogy el kell könyvelnie magában. Addig nem árt, ha kicsit egyedül marad. Utána fog keresni hidd el. Én is így voltam a barátnőmmel.

20/f

2010. jan. 18. 10:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Csak én ilyenkor megkérdőjelezem, hogy szeret-e? Ha így viselkedik velem. Lehet szakítani akar?(mondjuk nem üzent semmi ilyet csak nem akar találkozni..) Vagy tényleg várjam meg még lenyugszik?
2010. jan. 18. 11:00
 3/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen várd meg, hogy Ő jelentkezzen. Ha zaklatod, akkor nem csak nem fog tudni lenyugodni, de már rád is dühös lesz. Ha pedig jelentkezik, és találkoztok, akkor se hozd szóba a dolgot, hanem csináld azt, amit a legjobban szeret, vagy hasonlók. Értékelni fogja, hidd el.

20/F

2010. jan. 18. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!