Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan kritizálnak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan kritizálnak?

Figyelt kérdés
20 éves vagyok de még nem volt hosszú kapcsolatom. Voltam már nőkkel de akikkel komolyan akartam kapcsolatot azoknak nem kellettem. A rokonaim,a barátaimtól folyton kapom a kritikákat,hogy nem tudok kialakítani egy jól működő párkapcsolatot.Nem tudják megérteni,hogy egy kapcsolathoz 2 ember szükséges.
2013. ápr. 20. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ezzel most azt akarod tudtunkra adni, hogy bár már voltál nőkkel, de azok nem emberek voltak?
2013. ápr. 20. 22:18
 2/6 anonim ***** válasza:
nem jogosan kritizálnak most 20 évesen hova akarják h komolya párkapcsolatod legyen... szerintem ezzel rá érsz később is élj egy kicsit :)
2013. ápr. 20. 22:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem. Senki sem tökéletes. Kinek ez a hibája, kinek az. Kritizálni könnyű, de meg kéne próbálni együtt érezni, beleképzelni magunkat más helyzetébe és neked sem kéne ezzel foglalkozni, mert szerintem te is tudnál kritizálni másokat.
2013. ápr. 20. 22:20
 4/6 A kérdező kommentje:

első!

akikkel már voltam azokkal se ők se én nem gondoltuk komolyan.Azok csak futó kalandok voltak

2013. ápr. 20. 22:21
 5/6 anonim ***** válasza:

kérdezö,30vagyok,férfi de még nekem se volt

akkor én mit szoljak???

2013. ápr. 20. 22:26
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi joguk nincs kritizálni téged...ez a magányügyed CSAK RÁD tartozik...ők meg törődjenek a saját dolgukkal -.- :D 19/L
2013. ápr. 20. 22:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!