Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudtam meg a barátomra?
neked kisebbségi komplexusod van, amit gyönyörűen kivetítesz a párodra. előbb fogadd el magad, tudat alatt is békélj meg a gondolattal, hogy a párodnak voltak előtted is más nők az életében ilyen-olyan formában. most veled van, biztosan nem véletlenül.
24L
Ha nem érdekel, mi volt előtted, akkor miért problémázol?
Szerintem felfújod a dolgot. A pasid helyében meg én se mernék elmondani neked semmit, ha mindenből ekkora ügyet csinálsz.
"A pasid helyében meg én se mernék elmondani neked semmit, ha mindenből ekkora ügyet csinálsz."
Ez mekkora igazság már! Ment a zöldkéz!
Szeritnem is picit tulreagálod. Ez oylan dolog, hogy kiskoromban én is elloptam egy cukrot az üzletből és most mégsem bankrabló a szakmám.
Mindenki változik, mindenkinek van valami mocsok a multjában. Neked is biztosan van, szóval probálj megbékélni azzal, hogy igenis votlak nők az életében, és nem akkor pattant ki valaki fejéböl ez a srác mikor megismerted. :)
mondjuk nem értem, hogy a pasid miért hazudott a múltjáról alapból.. általában oka szokott lenni, hogy nem mond el valaki ilyeneket, talán nem bízott benned? vagy félt, hogy mit gondolsz róla? elítélnéd?
szóval mielőtt leszidod, szerintem jó lenne megtudni inkább azt, hogy miért nem mondta el neked az igazságot, mielőtt még olyan teszel, amit megbánnál később. ez a viselkedés, hirtelen kiakadás, hiszti elég sokat ronthat a helyzeten... egy idő után ő maga megfogja unni a magyarázkodást.
úgy gondolom, hogy mivel a múltban történtek ezek, nem pedig mialatt jártatok, megbocsátható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!