Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan haragudtam meg a barátomra?

Figyelt kérdés
Nekem ő az első minden szempontból , vele vesztettem el a szüzességem és ő az első szerelmem . Nem gondoltam hogy komolyabb lesz úgy gondoltam hogy az első szerelem nem nagy dolog de már egy jó ideje együtt vagyunk . Neki sok nője volt előttem és annyira nem is érdekel hisz nem voltam vele . A lényeg az hogy tegnap megtudtam hogy össze akart költözni az előző barátnőjével , pedig nekem azt mondta hogy soha nem akart mert én vagyok az első akivel ilyet tervez . Megtudtam hogy kiakart vele költözni Hollandiába . Nagyon kiborultam hogy hogy hazudhat ilyet bele a pofámba . Mondtam neki hogy szakítsunk mert így nem akarok együtt lenni vele hogy hazudott egy ilyet , de kimagyarázta magát kibékültünk . Erre ma kiderül hogy egy "futó kaland" nőjével ( akivel mellesleg majdnem félévig együtt volt ) ő lefeküdt még annó és hogy vagy 1000x találkoztak . Pedig nekem azt mondta hogy csak egyetlen egyszer , én hülye marha pedig elhittem . Most felhívtam elmondtam neki hogy hova tegye magát és rányomtam a telefont . Szerintetek jogos? Mit csinálnátok a helyembe?
2013. ápr. 18. 14:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Én örülök, hogy szakítottál vele. Könnyebb lesz neki nélküled és talán találhat normális nőt maga mellé.

Olyan naiv vagy aranyom, hogy meg se kéne szólalj. Persze, hogy elbagatellizálja a dolgokat. Mondaná meg neked, hogy azzal, akivel akkor nagy szerelembe volt Hollandiába tervezett összeköltözni? Persze, ezen nem buknál ki.

Egyszóval jó, hogy megszabadult tőled.

28F

2013. ápr. 18. 14:54
 12/18 anonim ***** válasza:

Nem "hazudott" hanem nem tartotta lényegesnek, mert nem az.

Ha egyszer kiderül hogy 8 évvel ezelőtt nem is barna dzsekije volt hanem kék akkor végleg betelik a pohár és elhagyod?

Mégiscsak indokolatlanul fontos neked ez a téma.

Ha velem egyszer valaki szakítani akarna utána nem tudnék rá ugyanúgy nézni. Lehet hogy megvagytok de szerintem nem szereted.

2013. ápr. 18. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Jogos, mert ne hazudjon! Én is kibuknék. Én értem mi a problémád. Nem az, hogy van "múltja", hanem az, hogy hazudott dolgokról.
2013. ápr. 18. 15:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Én azt csinálnám, hogy higgadtan leülnék vele beszélni. Megmondanám, hogy szerintem ebben és ebben hazudott, meghallgatnám, megkérném, hogy ha van más hasonló is, akkor mondja el most. A többi a viselkedésétől függ. Ha netalán elmond még pár dolgot, akkor ne akadj ki. Ha ezek után folytatni akarjátok a kapcsolatot, akkor tudatosítanám benne, hogy ha később derül ki, hogy még valami ilyen fontosabb dolgot elmismásolt, akkor részemről lezárt a dolog.
2013. ápr. 18. 15:30
 15/18 anonim ***** válasza:

Áh

kérdező, meg 15:15.

már lassan az ilyesmik miatt is félek a nőktől.

Ha ennél cifrább dolgokat elmondott, akkor miért nincs annyi empátiád az irányába hogy nem becsapni meg titkolózni akart?

Egyszerűen annyira lényegtelennek érezte és esetleg nem is szívesen gondol rá vissza hogy kényelmesebb volt neki máshogy megfogalmazni. Az ég világon semmi jelentősége nincs. Nehéz elhinni hogy nem érzitek a különbséget a hazugság és e között. :(

2013. ápr. 18. 15:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Na a 15:30assal már talán lehetne kapcsolatban élni :D

Bár nem lenne egyszerű menet megmagyarázni hogy nem tudom 100%ig visszaadni a múltam és hogy miért tűnt helyesebbnek máshogy mesélni.

De megígérném hogy ügyelni fogok rá hogy ezentúl pontos legyek, és a legjobb emlékezetem szerint elmesélném az eddigieket, ha ezt igényli. Ez nem fáradtság egy kapcsolatért függetlenül attól hogy esetleg nem érteném a nagy érdeklődést a múltam iránt. Persze ez csak akkor menne ha ő megtesz annyit hogy higgadtan elmondja a problémáját.

2013. ápr. 18. 16:00
 17/18 anonim ***** válasza:
figy fél éves kapcsolat=semmi...2lehet nem akarta h fölöslegessen féltékeny legyél..3ezeket mondja a legtöbb pasi...lehet lassan azt kéne mondanunk h még szüz vagyok :D:D ezek csak afféle kegyes füllentések..de am jobb ha oda figyelsz rá egy kicsit és ha rendes hazugságon kapod akkor tedd ki a szürét..Ja és mert 1000x találkoztak még nem azt jelenti h nem volt futo kaland és h komolyan vette...bár aki nem veszi komolyan attol kérdés h téged komolyan vesz -e..
2013. ápr. 18. 20:40
 18/18 A kérdező kommentje:
nagy zöld kéz oda !!!
2013. ápr. 19. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!