Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan haragudtam meg a barátomra?
Én örülök, hogy szakítottál vele. Könnyebb lesz neki nélküled és talán találhat normális nőt maga mellé.
Olyan naiv vagy aranyom, hogy meg se kéne szólalj. Persze, hogy elbagatellizálja a dolgokat. Mondaná meg neked, hogy azzal, akivel akkor nagy szerelembe volt Hollandiába tervezett összeköltözni? Persze, ezen nem buknál ki.
Egyszóval jó, hogy megszabadult tőled.
28F
Nem "hazudott" hanem nem tartotta lényegesnek, mert nem az.
Ha egyszer kiderül hogy 8 évvel ezelőtt nem is barna dzsekije volt hanem kék akkor végleg betelik a pohár és elhagyod?
Mégiscsak indokolatlanul fontos neked ez a téma.
Ha velem egyszer valaki szakítani akarna utána nem tudnék rá ugyanúgy nézni. Lehet hogy megvagytok de szerintem nem szereted.
Áh
kérdező, meg 15:15.
már lassan az ilyesmik miatt is félek a nőktől.
Ha ennél cifrább dolgokat elmondott, akkor miért nincs annyi empátiád az irányába hogy nem becsapni meg titkolózni akart?
Egyszerűen annyira lényegtelennek érezte és esetleg nem is szívesen gondol rá vissza hogy kényelmesebb volt neki máshogy megfogalmazni. Az ég világon semmi jelentősége nincs. Nehéz elhinni hogy nem érzitek a különbséget a hazugság és e között. :(
Na a 15:30assal már talán lehetne kapcsolatban élni :D
Bár nem lenne egyszerű menet megmagyarázni hogy nem tudom 100%ig visszaadni a múltam és hogy miért tűnt helyesebbnek máshogy mesélni.
De megígérném hogy ügyelni fogok rá hogy ezentúl pontos legyek, és a legjobb emlékezetem szerint elmesélném az eddigieket, ha ezt igényli. Ez nem fáradtság egy kapcsolatért függetlenül attól hogy esetleg nem érteném a nagy érdeklődést a múltam iránt. Persze ez csak akkor menne ha ő megtesz annyit hogy higgadtan elmondja a problémáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!