Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?
Hogyha sosincs kedved vagy mindig fáradt vagy, akkor tényleg veled van a probléma. De a legutóbbi hozzászólásodból ítélve a párod sem normális. Utálja az orális szexet? :DDDDDD Undorító? Ha előtte használja a szappant meg a vizet, máris nem az.
Nem hinném hogy bárki is a fapina kategória lenne (ok, kérdező... te az vagy) és nimfomániásnak sem mondanám azt aki napi 5x kívánja, csak olyan társat kell találni akinek hasonlóak az igényei. Mint a kérdező és a párja. Mindketten undorodnak egymástól, ezért nem szeretkeznek. Happy end.
l23
Ez adok kapok elven működik ... nem kötelező szeretni ,de akkor a partnertől se várjon el ilyen fajta kényeztetést .
(Itt ilyet nem ír a kérdező ,de hallottam hogy volt aki nem akarta a párját kényeztetni orálisan ,viszont azt elvárta ,hogy a férfi :P ... -jon neki )
Szerintem igenis van olyan hogy nyűg a szex egy jó kapcsolatban is, ha fáradt vagy hányingered van, vagy lelkileg nem vagy úgy, esetleg történt valami olyasmi ami éppen nagyon leköt és fogalkoztat, akkor nem szabadna ezt egy félrfinak eröltetni!!! Én fiatal nőként elképedek azon, hogy itt fapinázzák egymást az emberek, nincs jogotok senkit lefapinázni!!! Csak azért mert kevesbb igénye van a szexre?? Ezek szerint ha valaki pár hónapig mondjuk valami miatt nem szexel az már kóros jelenségnek számít? Pedig mindenki másképp működik ezen a területen!! Szerintem nem elvárható 12 óra után minden nőtöl hogy olyan fizikai llelki egyensúlyba legyen, hogy tényleg rá legyen hangolódva a szexre!! A fáradtságra nagyon is lehet hivatkozni, teljesden érthető, hogy nincs kedve a kérdezőnek a szexhez!! Szerintem akinek nincs ép igénye rá, vagy kevesebb van, azt nem kéne becsmérelni vagy gúnyolni, vagy betegnek tekinteni!! Szerintem aki heti 4-et 5-öt vár el az már igenis nimfómán, szerintem ezek tények!! Ez nem baj csak találjon magának egy ugyanolyan szexmániás embert!!
Sok nő kölönféle gyakoris fórumokon elmondta hogy hát nincs kedve messze annyit szexelni egy hónapban vagy héten mint a párjának, de megteszi mert majd belejön, és majd jó lesz, aztán sajnos nem mindíg van így.. és volt köztük pár aki még be is valllotta a párjának, hogy hát ez nem volt olyan jó!! Sőt valahol önbecsapás az egész, mert szép dolog hogy a férjednek mindent megteszel, de ti észre sem veszitek hogy a férjetek sose veszi figyelembe a ti kedveteket??? bármilyen érzelmi állapottól, fáradtságtól, vagy körülményektől függtlenül elvárja tőletek ezt, ők miért nem nézik a ti kedvetket soha?? olyan jó együtt lenni úgy valakivel hogy egyáltalán nem vagytok ráhangolva??
Szerintem a szüleim példája a jó, legalábbis számomra, ők nem támasztottak egymás felé heti vagy havi kötelező szexet, volt hogy az elején hetente többett voltak együtt, aztán a szülésem körül szinte alig, késöbb is volt az évek alatt hogy sok minden miatt kimaradtak hónapok vagy még több, és mégis nagyon szerették egymást, és nem érezték úgy hogy a házasságuk nem teljes értékű, nem csalták meg egymást, nem kezdték el hibáztatni a másikat! Nem a heti adagjaikat számolgatták ahogyan azt itt a mai párok teszik!! A szüleim pl mikor összeházasodtak akkor apum azzal kezdte hogy semmi sem kötelező!!! Anyu orvosként hétvégén duplán is ügyelt, képzelhetitek mennnyire volt kedve bármihez.. semennyire, de apu maxmálisan alkalmazkodott anyu kedvéhez, és persze volt hogy anyu sem utasította el ha tényleg úgy látta, hogy ez most neki is jó lesz!! nem úgy mint az itteni párok, akik az egész kapcsolatot a szexen mérik le!! Ha sok a szex nagy a szerelem, ha kevés akkor félrelépnek vagy dobbantanak!!! egyszerűen sosem voltak olyan emberek akiknek a mindennapjait ez vezérelte!!
Ha anyumnak nem volt kedve, nem az volt ami nálatok hogy hibáztatni kezdjük a másikat, meg számonkérjük!! hanem megvárta amíg anyum tényleg úgy érezte hogy ez neki is örömteli dolog lesz! Apum vajon miért nem hibáztatta anyumat miért nem csalta meg?? mert volt náluk valami olyan érzés és egymáshoz való önzetlen hozzáállás ami a ti férjeitekben kétlem hgy megvan!!
Szerintem apum a jó férj és egyben ritka kivétel a férfiak között, aki mindig figyelembe vette anyum kedvét, lelki és fizikai állapotát!
A ti kedves férjeiteknél én így kívülről úgy látom sajnos nem ez a helyzet!! Ha nektek így jó ám legyen..
Szerintem pont hogy ez az önzö hozzáállás!! A férfiak részéről!! Ti pedig el se mondjátok hogy nincs kedvetek hozzá, mert hát.... nincs jelentősége!! őt nem érdekli!! Őt csak a heti adagja érdekli!! akkor is kötelezne rá!!!
Ezek után tuti, hogy anyumat fapinának és sok minden másnak is lehordjátok majd itt!!! pedig a legjobb ember a világon!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!