Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja azt a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?

Figyelt kérdés
Egy nő sosem lehet fáradt a szexhez vagy mi?
2013. okt. 30. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
50%

az eszem megáll, aki boldog heti egy szexszel vagy ritkábbal, az fapina? Mi közöd hozzá, kedves hozzászóló? Neked talán mondták, hogy ninfo vagy, mert minden nap szexelnél?

NEked nagyobb arcaraesés lesz ám majd a nulla, ha esetleg beüt valami, mint a fapináknak... akik még boldog házasságban élnek majd, amikor te kiírod, hogy jaj, itthon vagyok az ikrekkel, nincs erőm szexelni, de a férjem telefonjában meg fura sms-ek vannak a kolléganőktől...

2013. okt. 30. 12:27
 42/65 anonim ***** válasza:
Nem tudom hány évesek azok,akik mindennap szexelnek egy idõ után vajon nem fognak kiégni? Szerintem ezzel is óvatosan kell bánni, hogy még 40-50 éves korban is nõnek érezzem magam.
2013. okt. 30. 12:34
 43/65 A kérdező kommentje:
Szerintem olyan 30 év körüliek azok szoktak ilyen szexmániások lenni.
2013. okt. 30. 12:40
 44/65 anonim ***** válasza:
57%

Ki mondta, hogy minden nap szexelek? Én arról beszéltem, hogy sűrűbben kívánom meg a páromat, mint kéthetente. Ki vagy te, jósnő, hogy így előre tudod az életemet? Ja és igen, én sem a fenekemen ülök egész nap, kedves kérdező, elhiheted!

Mire ez a hiszti? Komolyan ennyire felháborító, amit írtam? Az én bajom, hogy nem tudjátok élvezni az életet?

Persze lehet fáradtnak lenni, lehet elutasítani a párunkat. Ám ha ez rendszeres, nem kell meglepődni, ha máshol fogja keresni a megoldást. A hűtlenséget elítélem, mielőtt még ebbe is belekötsz, de a végletekig nem lehet önmegtartóztatva élni!

És sajnálom, ha nem lelitek örömötöket a szexben, ez olyan, mintha undorodva ennéd meg a kedvenc ételedet.

Legközelebb, kedves hozzászóló, picit próbálj meg nyugodtabban megnyilvánulni, nem kell rögtön hisztizni, de ha már hiszti, akkor van rá egy jó megoldás ... szex! ;-)

2013. okt. 30. 12:42
 45/65 anonim ***** válasza:
57%

Jaj istenem, ehhez muszáj hozzászólnom.

Igenis lusta vagy, kész. Más is dolgozik a világban nem csak te.

Elárulom neked, én is 12 órában dolgozok, plusz 2 és fél óra utazás (oda vissza) és fizikai munkát végzek nő létemre, ezt a 12 órát végigállom, végigjárkálom, végigpakolom.

Elhiheted én sem úgy jövök ki a munkahelyről, hogy jaj de jól esett a munka, iszonyat fitt vagyok...

A munka mellett egyetemre járok, szóval a szabadnapjaim azzal telnek, hogy vagy a suliban ülök vagy otthon tanulok, szóval én a szabadnapjaimon sem dagonyázok otthon.

Mellette vezetem a háztartást, ha nem is minden nap, de gyakran főzök, mindig étellel várom a párom haza, takarítok, mosok. (a párom is szokott azért segíteni)

Hidd el fáradtabb vagyok én sokszor szerintem mint te.

És ahhoz képest heti 4szer minimum szeretkezünk az élettársammal, ha 7végén jobban ráérünk akkor erre még ráhúzunk párat ;)

Szóval minden csak akarat kérdése, ne fogd a fáradtságra.

22/N

2013. okt. 30. 12:59
 46/65 anonim ***** válasza:
52%

én itt ülök, és elszörnyedve látom, hogy idegen emberek egymás szexuális életét és igényeit fikázzák.

Én 26 vagyok. Évek óta küzdök nőgyógyászati gondokkal. Előtte sem voltam az az ember, aki mindennap rámászna a párjára, talán az első hónapokat leszámítva. De amikor beteg lettem, igenis voltak olyan HETEK-HÓNAPOK, amikor nem lehetett szex, és megmondom őszintén, nem is hiányzott. Nem tartom magam betegnek emiatt, de elvoltam nélküle. A férjem is jól bírta, de azért a vége felé már kérdezgette, hogy lehet-e már valami? mármint úgy. És lőn, végre kaptam normális gyógyszert, most heti 3 van, szerintem ez jó, mármint nekünk így felel meg, de volt, hogy csak 1 volt. Ennyi. Tegnap is beauldtam. És igen, nem mindig van kedvem, utána jól is érzem magam, de reggel attól még olyan vagyok, mint a mosott sz.r. Néha többet ér a pihenés, igen.

Kérdező, megértem, hogy fáradt vagy. De én is dolgoztam 12-13 órákat, és igen ücsörögtem egész nap, mégis csak hazamentem és már aludtam is. De az, hogy minden másnap dolgozol, szerintem érthető a párod frusztrációja.

2013. okt. 30. 13:04
 47/65 anonim ***** válasza:
48%
Na végre, köszönöm kedves utolsó, már ott tartottunk, hogy én lettem szexmániásnak beállítva. Ott a pont, lehet tanulni mások példájából.
2013. okt. 30. 13:05
 48/65 anonim ***** válasza:

Ha tényleg ennyire fáradt vagy, és ez nem csak kifogás /a lelked mélyén ezt csak te érzed/ akkor menj orvoshoz, mert ez nem normális dolog.

Kétnaponta 12 óra munka, bármi is legyen az, nem készíthet ki ennyire egy embert, hogy ne tudja kialudni magát.

Ha beteg vagy, az a libidódra is kihathat, így hát hajrá, orvos.

Ha a doki nem talál semmit, és a fáradtság nem csak kifogás, akkor az én véleményem is az, hogy hihetetlen lusta vagy.

49/65 anonim ***** válasza:
Bocs, azóta már megint írt valaki, szóval utolsó előttinek írtam.
 50/65 anonim ***** válasza:
Egyébként hány éves vagy kérdező ?
2013. okt. 30. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!