Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja azt a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?

Figyelt kérdés
Egy nő sosem lehet fáradt a szexhez vagy mi?
2013. okt. 30. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
68%
Miért kellene 24 évesen szexmániásnak lennie??? Nem vagyunk egyformák, napi 12 óra meló nem éppen pihentető, nem biztos hogy a szex jut először az eszébe...
2013. okt. 30. 10:52
 22/65 A kérdező kommentje:
Minden másnap dolgozom de akkor is legalább egy hétig pihennem kellene ahoz, hogy ne legyek fáradt.
2013. okt. 30. 10:59
 23/65 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy a fáradtságra hivatkozol, közben meg lehet, hogy más az oka.A férjed mindent jól csinál?

Nekem sokszor azért megy el a kedvem a sextõl, mert a férjem nem hagy érvényesülni. Ezt ugy értem, hogy egyáltalán nem hagy mozogni.Olyankor azt mondja, akkor elmenne hamar, de akkor sem hagy,amikor már készek vagyunk, tehát teljesen lenyom szinte.

Ja és mindig ugyanaz a pozició.

2013. okt. 30. 11:04
 24/65 anonim ***** válasza:
78%

nő vagyok, és itt röhögök, hogy vannak, akik szerint beteg lehet, aki két hétig kibírja szex nélkül.

Inkább az a beteg, aki nem tud magának parancsolni, nem?

2013. okt. 30. 11:04
 25/65 anonim ***** válasza:
45%
21-es !Szerinted a rendszeres szexuális élet szexmániára utal ? Egy jó összebújás a kedvessel nemcsak testileg ,hanem lelkileg is mennyei :-) . Mi a nejemmel heti 4x minimum összebújunk és nem vagyunk egyiken sem nimfománok ,mindössze tizen x együtt töltött év után is vágyunk egymásra ;-) !
2013. okt. 30. 11:05
 26/65 anonim ***** válasza:
30%

Vicces, lepontozásra kerülnek azok ,akik igénylik a rendszeres összebújást a párjukkal ?! ... -.-

Én vállalom ,hogy igénylem ,a párom szintén ! ;-) Szerencsére egy lángon égünk :P

2013. okt. 30. 11:14
 27/65 anonim ***** válasza:
Ja hogy minden második nap dolgozol csak, akkor teljesen megértem a párodat, hogy nem tudja hova tenni, hogy nem fekszel le vele, mert azért dolgozol 12 órát, alszol egy nagyot, utána mit csinálsz egész nap? Egyszerűen lusta vagy és nem szeretsz megmozdulni se és így csak azt érzed, hogy te fáradt vagy, ahelyett hogy összeszednéd magad, 24 évesen, ugyanmár :D
2013. okt. 30. 11:15
 28/65 anonim ***** válasza:
100%
csóri 40 éves ember, direkt összeszed egy huszonéves bigét, mondván milyen izgi lehet vele a kamaty, erre meg semmi... xD
2013. okt. 30. 11:15
 29/65 anonim ***** válasza:
47%
legalább pippantsd le, vagy valami....
2013. okt. 30. 11:17
 30/65 anonim ***** válasza:
31%
24!Azért nézzél meg egy olyan nőt aki rendszeresen ki van elégítve és egy olyat aki nincs...Ég és föld a különbség,a nőknek nagyon jót tesz a szex.Két hét szerintem sok szex nélkül,nálunk mindennap van.
2013. okt. 30. 11:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!