Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?
De, lehet fáradt, ahogy egy férfi is.
Csak nem mindegy, hogy ezt hogy közlöd és a másik hogy fogadja.
A "hagy má' békén" és a "húzzál má' a pics-ba" - nem a megfelelő mód.
És az se normális, ha a másik fél nem fogja fel és ahelyett, hogy csak odabújna hozzád, erősködik illetve alaptalan vádakkal támad.
Azért 2 hét elég sok idő egy férfinek szex nélkül ezt Te is beláthatod.
Vigyázz ,mert ha nem kapja meg tőled akkor keres mást.
4-es vagyok.
Utolsó, ne általánosíts, az én páromnak egyáltalán nem sok a két hét, sőt még három sem. Nem mindenki van megáldva heves vérmérséklettel.
Megint 4-es vagyok.
Kérdező! Én is 11-12 órát dolgozom naponta, ami mellé még 3-4 órát is utazom, mert nagyon messze van a munkahelyem. A szexhez mégis mindig van kedvem, nem megerőltetésként élem meg, hanem egy pozitív dolognak, mert szeretem (illetve szeretném) csinálni. És fejfájásra is a legjobb gyógyszer!
Mond el neki, hogy többet is tehetne érted az ágyban, akkor kedved is lenne hozzá.
Ebben látom én a problémát. Egy nő se mondja, hogy túl fáradt, ha jó a szex, ami után a pihenés is jobban esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!