Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolja azt a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?

Figyelt kérdés
Egy nő sosem lehet fáradt a szexhez vagy mi?
2013. okt. 30. 10:17
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 anonim ***** válasza:
53%
Nem muszáj egész éjszaka hancúrozni,de egy normál menetbe azért bele kellene menned sűrűben.Az is megoldás,hogy ha Te nem kívánod a szexet akkor manuálisan vagy orálisan kielégíted a párodat,mert azért az elég az elég szégyen egy nőre nézve ha egy párkapcsolatban a férfinak magának kell örömet okoznia.
2013. okt. 30. 13:38
 52/65 anonim ***** válasza:
51, ezt mondtam én is, néha egy laza pipa, és ennyi, kecske-káposzta :)
2013. okt. 30. 13:46
 53/65 A kérdező kommentje:
Szerencsére a párom nem szereti az orális szexet, szerinte gusztustalan. Legalább ebben egyet értünk. Azt mondja, hogy az annak való akinek nem áll fel.
2013. okt. 30. 13:54
 54/65 anonim ***** válasza:
Ez komoly? Ha egyszer kipróbálná akkor mindig kérné. :)Az orális szex sokszor jobb ,mint a hagyományos.Ő se szokott kényeztetni orálisan téged?Nem tudod miről maradtál le...
2013. okt. 30. 14:05
 55/65 anonim ***** válasza:
én a férjem nevében kikérem a párod véleményét. Ha nekik nem áll fel, akkor a párod meg elég prűd lehet. Majd amikor nem áll fel neki és csoffadt lesz, akkor fogja kérni?
2013. okt. 30. 14:20
 56/65 anonim ***** válasza:
Hát nem csodálkoznék, ha a huszonéves kislány csoffadtnak találná a 40 feletti pasijának a kukacát, és ezért nem lenne gusztusa a szájába venni :D
2013. okt. 30. 14:30
 57/65 anonim ***** válasza:

*Szerencsére a párom nem szereti az orális szexet, szerinte gusztustalan. Legalább ebben egyet értünk. Azt mondja, hogy az annak való akinek nem áll fel.

És ezek után még vond kérdőre a fapina kifejezést ... gratulálok! Ti aztán nagyon szenvedélyesek lehettek az ágyban :-)

2013. okt. 30. 14:54
 58/65 anonim ***** válasza:
53%
nem ízlik a kolbász, anyukám?
2013. okt. 30. 15:20
 59/65 anonim ***** válasza:

Nem olvastam végig a sok választ még.

Én csak a magam esetéből indulok ki.

Engem már megcsaltak, több éve,és együtt maradtunk,mert szeretem,és nem dobok ki 1 félrelépésért huszonévet.

Viszont, ha néha fáradtabb,vagy ,nincs kedve,akkor az ugrik be,hogy biztos mással volt...:(

Tudom, hülyeség,de ez van.

2013. okt. 30. 15:27
 60/65 anonim ***** válasza:

Ennél a kérdésnél nem azzal van a baj, hogy valaki mindennap hatszor szexel, valaki meg évente kétszer. (Direkt sarkítok.)

A baj az, hogy nagy szakértően hozzáteszi mindenki, hogy nem normális az, amit nem ő csinál. Ez a hányadék dolog. Felnőttek vagyunk, el kellene már fogadni, hogy valaki ilyen, valaki meg olyan.

És SEMMIT nem jelent, hogy ki mennyire fárad el, nincs olyan, hogy mindenki ugyanannyira terhelhető. Ismerek olyat, aki 24 órát talpon van, és utána még olyan éber, hogy egy űrhajót is elvezetne, én meg 12 óra ülés után is olyan fáradt vagyok, hogy a nevemet nem tudom leírni.

Mindenki más, és nincs normális.

2013. okt. 30. 15:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!