Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja azt a párom, hogy ha nincs kedvem lefeküdni vele akkor megcsalom?
*Szerencsére a párom nem szereti az orális szexet, szerinte gusztustalan. Legalább ebben egyet értünk. Azt mondja, hogy az annak való akinek nem áll fel.
És ezek után még vond kérdőre a fapina kifejezést ... gratulálok! Ti aztán nagyon szenvedélyesek lehettek az ágyban :-)
Nem olvastam végig a sok választ még.
Én csak a magam esetéből indulok ki.
Engem már megcsaltak, több éve,és együtt maradtunk,mert szeretem,és nem dobok ki 1 félrelépésért huszonévet.
Viszont, ha néha fáradtabb,vagy ,nincs kedve,akkor az ugrik be,hogy biztos mással volt...:(
Tudom, hülyeség,de ez van.
Ennél a kérdésnél nem azzal van a baj, hogy valaki mindennap hatszor szexel, valaki meg évente kétszer. (Direkt sarkítok.)
A baj az, hogy nagy szakértően hozzáteszi mindenki, hogy nem normális az, amit nem ő csinál. Ez a hányadék dolog. Felnőttek vagyunk, el kellene már fogadni, hogy valaki ilyen, valaki meg olyan.
És SEMMIT nem jelent, hogy ki mennyire fárad el, nincs olyan, hogy mindenki ugyanannyira terhelhető. Ismerek olyat, aki 24 órát talpon van, és utána még olyan éber, hogy egy űrhajót is elvezetne, én meg 12 óra ülés után is olyan fáradt vagyok, hogy a nevemet nem tudom leírni.
Mindenki más, és nincs normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!