Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyenek azok a vadulós kapcsik?
Figyelt kérdés
a barátnőm azt mondta hogy ő az ilyen vadulós kapcsolatokat szereti de nem árulja el hogy mit ért ez alatt mert azt mondja úgyse fogom megérteni és haggyuk nem tom kiszedni belőle.Csak értelmes választ kérek köszi előre is2009. nov. 13. 19:14
1/3 anonim 

válasza:

gondolom az ilyen durrbelefélék :D
2/3 anonim 

válasza:

szerintem spontaneitás kell neki.
3/3 A kérdező kommentje:
értem hát nem tom de annyit még hozzátennék hogy kérdezgettem őt hogy milyen ezeket soroltam fel: vad szenvedélyes csókolózások+ölelkezés és szeretkezés a végén , veszekednek vele vagy ő a másikkal , erőszakos pl lefogják őt ő ellenáll akkor ő erőszakos a másikkal mert ahogy megismertem őt eltom ezeket képzelni hogy élvezné de mindegyikre nemet mond és ilyenkor úgy felidegesíti magát meg tisztára olyan mintha nem is ő lenne ha erről kérdezgetem őt és azt mondta haggyuk úgyse fogod megérteni és megtudni se szal passz pedig én kedvében szeretnék járni de így hogy ő nem segít így nem tudok....
2009. nov. 13. 19:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!