Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez taszító a fiúk szemében?
IGEN taszitó,csoportonbelül keress magadnak barátot,hogy ne érjen csalodás
Fake
"egyébként miért szeretitek Magyarországot?"
Elég szomorú, ha ilyen kérdés egyáltalán felmerül benned.
szerintem épp az ellenkezője igaz rám. :)
de ha te annyi minden jót fel tudsz sorolni, akkor szívesen elolvasom. de legyen értelme.
Nagyon dicséretes hogy kiállsz a véleményed mellett!:)
Ne törődj az ellenséges válaszokkal, agymosott barmok.
Az igazságra pedig egyszer majd fény derül, és akkor mi győzünk!
Kitartás!
#33 Egyrészt mert ez a hazánk, másrészt mert annyi minden van, amire büszkék lehetünk. A magyar nyelv, ami az egyik (ha nem A) legszebb, legtökéletesebb és legkifejezőbb a világon. Amit a tudomány terén adtunk a világnak. A magyar zene, a magyar konyha, a dicső magyar múlt. Hogy több mint ezer éve kitartunk itt Európa közepén, pedig azóta folyamatosan el akarnak minket taposni.
Szomorú, h ezt magyarázni kell.
nagyon sok szép nyelv van még. attól még nem lesz ez egy szuper ország, hogy tetszik a nyelv, vagy a magyar ételek. (ez egyébként is ízlés kérdése. én más konyhát jobban szeretek. nem azért mert nem szeretem magyarországot, hanem sok másik jobban ízlik.)
a tudományhoz annyit fűznék hozzá, hogy bár sok magyar származású kiemelkedő tudós volt, egy volt köztük aki ténylegesen magyarországon vitte is valamire, és nem kellett külföldre mennie ahhoz hogy kutathasson, eredményeket érhessen el.
a magyar zene sem annyira jelentős. nem tudom hogy a mostanira gondolsz vagy a régire. remélem nem a mai zenére, mert az egyszerűen nevetséges. régen voltak jók, az igaz. (bár pl Liszt szintúgy nem élt magyarországon nagyon. nem is tudott magyarul.) egy kezemen meg tudom számolni a jelentős magyar zeneszerzőket.
a dicső magyar múlt? Mátyás király óta egyre szarabb a helyzet. azért szeressem az országot mert régen valakinek jó volt itt?
Nem tudom miért lettem lepontozva az internácis zenéért.... Ez a lány pontosan az. Összevissza beszél és hazudik. Szóval aki rasszista és "akár" skinhead annak egyértelműen mindene a hazája? Megnézném hol vagy te tagja a betyárseregnek, merthogy én még köztük egy lányt sem láttam az is biztos. Pedig volt szerencsém jó pár rendezvényen találkozni velük. Abból látszik mekkora kamugyár vagy, hogy állítólagosan te tagja vagy a Gárdának és a Betyároknak (Ahol javarészt férfiak vannak) és megkérdezed, hogy hátrány-e az ismerkedésbe...Nagyon gáz, hogy itt akarsz ismerkedni. El tudlak képzelni. 15éves tornacipős Kárpátia pólós internet náci vagy.
Egyébként én is hasonló nézetű lány vagyok, és én is itt ismerkedtem meg a hasonló nézetű párommal csak mi nem egy ilyen kérdés által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!