Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már voltam a pszichiátrián, akkor a nők szemében mi és ki vagyok?
ok: generalizált szorongás
29/F
én is voltam már..
oka: titok :D
és ???
ezzel indítasz hogy szia.. megiszunk valahol egy kávét, meghívhatlak :)? amúgy ízé én már voltam pszichiátrián szóval tudd mire vállalkozol de azért még a kávé áll..
így ?
Több hónapot voltam már pszichiátrián, Asperger-szindrómás vagyok.
20/f
Olyan ember vagy, aki fel meri vállalni a problémát, és még inkább mer segítséget kérni. Ritka az ilyen:)
Jobbulást!
27/N
hát elég nagy paraszt lenne egy olyan, aki emiatt lehülyézne.
ha liberális nővel találkozol, elfogad, megért :)
Na ne olts ,hogy emiatt voltál pszichiátrián? Ez olyan mint amikor valaki pánikbetegséggel vagy depresszióval fekszik be. Most azzal minek? Csak jobban tudatosítod magadban a betegséget.
Nem lenézem ezt a problémát. Csak nemértem. Ezt a "nagykönyv" is az enyhébb pszichológia betegségek közé sorolja. Ne hagyd el magad ennyire mégegyszer.
Mi és ki?
Hát egy ember,és Kiss Jóska vagy nem tudom mi a neved. :D
Nem értem,miért kellene máshogy nézni rád,mint más emberekre.Engem nem érdekelne.
Nem gondolom, hogy ez befolyásolná a nők rólad alkotott képét.
Amúgy mik ezek a válaszok? Aspergerrel hogy lehet bekerülni? Tudtommal az nem érződik az emberen, legalábbis volt barátnőm távol állt tőle, hogy a pszichiátrián kössön ki. (Aspergeres volt.)
Ha a nő liberális, az garantálja, hogy elfogad és megért? Ugyanannyi eséllyel fog nagyra értékelni egy konzervatív, mint egy liberális. Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy voltál pszichiátrián.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!