Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek a párom szemében igazi (szexis) nő?
első...kicsit vegyetek viszza a szex mennyiségéből! (Nagyon fontos!)
egy két hét után ha ki sminkelve mész vele ágyba észre fogja venni, megfog dicsérni, és nagyvalószínűséggel bocsánatot kér hogy eddig nemvette észre hogy milyen szépvagy
Új ruhák, fehérneműk, semmi de semmi, új haj semmi.
Próbáltam először lelki oldalról közelíteni, atán a testit, gondoltam velem van a baj, visszafogytam a versenysúlyomra (50 kg-al ismert meg, 55 voltam, azt gondoltam ez a baj, leadtam, semmi) aztán jöttek a külsőségek semmi. Próbáltam beszélni a testi oldalról is, de ott sincs semmi. Sehol nincs semmi (baj - szerinte), de mégsem olyan mint régen. Látom szőke csajok feszes cuccos képeit nézi, bevetettem egy hasonló ruhát... hazajött megvacsorázott, lefürdött és aludt. Kb. havonta 2-3 alkalommal szeretkezünk.
Én ehhez még fiatal vagyok. S nincs több ötletem! SEMMI!
Minden elismerésem ,hogy ennyi energiát fektettél ebbe a dologba .
Sajnos én tanácsolni nem tudok .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!