Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez taszító a fiúk szemében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez taszító a fiúk szemében?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és hungarista, jobbikos és gárdista. Tagja vagyok Magyar Gárdának, és a Betyárseregnek. Ilyenek hallgatok: Romantikus Erőszak, Titkolt Ellenállás, Ossian, Kárpátia stb. Rasszista vagyok és akár skinheadnek is vallhatom magam. Egyszóval mindenem a hazám. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ok nélkül utálom a cigányokat, higgyétek el , meg van az okom rá. (ezt nem részletezném) . Mindez nagy hátrány az ismerkedésben?

2013. okt. 27. 08:00
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Most miért is csináltam magamból "majmot"?
2013. okt. 27. 08:14
 12/40 anonim ***** válasza:
Ha elhagyod az országodat miattam,én ismerkedem veled.
2013. okt. 27. 08:17
 13/40 anonim ***** válasza:
82%
Nagy különbség van azok között, akik szeretik a hazájukat és azok között, akik olyanok, mint te...Ma nagy divat kezd lenni a rasszizmus és a társai és ez szánalmas :) Nem ember csoportokat, hanem embereket kell utálni.Csak, mert pár barom okot adott rá, hogy utáld őket, attól még nem kell az összes cigányt utálni.Szerintem nem lehetsz több 17-18 évesnél.
2013. okt. 27. 08:24
 14/40 anonim ***** válasza:

szerintem is majmot csinálsz magadbol...ezekkel kinek is bizonyitasz?? magadnak vagy a kulvilagnak?? azért mert neked ez a felfogadod nem kell a homlokodra írni..

Én is hasonló képpen gondolkozom de ez a megnyilvánulás undorító

2013. okt. 27. 08:26
 15/40 anonim ***** válasza:

én nem azt írtam, hogy hallgasd ezeket a tucat szar zenéket!!

csak tudod mindennek megvan a maga egészséges határa, egy idő után átesel a ló túloldalára és megfertőz ez az életvitel!!

pl hallgass Fankadlit, vagy pl a te főellenségedet LL Juniort, nekik kifejezetten olyan zenéik vannak amik felnyitják az ember szemét.

nem ítéllek el, csak nem jó ha mindenkit elítélsz aki nem olyan vagy nem ahhoz a közösséghez tartozik mint te.

http://www.youtube.com/watch?v=9nKCfMh3woA

http://www.youtube.com/watch?v=hna6sjG50-s

de most nehogy azt hidd, hogy én itt genyózok veled...csak írtam 1 választ.

2013. okt. 27. 08:28
 16/40 anonim ***** válasza:

Miért gondolod, hogy ez hátrány lehet?

Az egyértelmű, hogy olyanokkal, akik azokat az elveket, amiket te követsz, ellenzik, azokkal nem fogsz összejönni könnyen. De ha jól értem, nem is akarsz velük összejönni.

Akik megértően, vagy hasonlóan gondolkodnak, azoknál meg ezt meg tudjátok beszélni.

Tehát miért gondolod, hogy ez hátrány lenne?

2013. okt. 27. 08:31
 17/40 anonim ***** válasza:
Húh, ezt a Fankadeli srácot elég rendesen elintézték... :)
2013. okt. 27. 08:31
 18/40 anonim ***** válasza:
A szélsőséges skatulyákba bújás szerintem java részt valamiféle komplexus miatt következik be. Nem állítom,hogy taszító az ilyesmi de kizárólag a Hozzád hasonló beállítottságúak,felfogásúak között van esélyed párt találni. Egy "normális" ember nem fogja tolerálni,hogy ez tölti ki az életed. A hazát szélsőségek nélkül is lehet szeretni. Én is azt teszem,mégsem tartozom az általad felsorolt kasztok egyikébe sem. Szép az eszme meg minden,de sajnos kissé hiábavaló a törekvés. Változtatni nem így lehet...
2013. okt. 27. 08:33
 19/40 anonim ***** válasza:
10%
Nálam ez előny lenne!
2013. okt. 27. 08:45
 20/40 anonim ***** válasza:
73%
Primitív egy világkép... Nekem taszító, és nem a konkrét okok miatt, hanem mert nagyobb következtetéseket lehet ebből levonni. Na mindegy, nem nekem kell tetszened.
2013. okt. 27. 08:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!