Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez taszító a fiúk szemében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez taszító a fiúk szemében?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, és hungarista, jobbikos és gárdista. Tagja vagyok Magyar Gárdának, és a Betyárseregnek. Ilyenek hallgatok: Romantikus Erőszak, Titkolt Ellenállás, Ossian, Kárpátia stb. Rasszista vagyok és akár skinheadnek is vallhatom magam. Egyszóval mindenem a hazám. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ok nélkül utálom a cigányokat, higgyétek el , meg van az okom rá. (ezt nem részletezném) . Mindez nagy hátrány az ismerkedésben?

2013. okt. 27. 08:00
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
96%

Nekem (ugyan csaj vagyok) sosem jött be ha valaki a politikai nézeteit nagyon erősen nyomja (legyen az bármelyik oldal) az élet nem csak erről szól...

Azon kívül van különbség aközött, hogy valaki "magyar" vagy csak "magyarkodik" Utóbbi típus az aki trianonos felsőt hord, meg kárpátiát hallgat orrba szájba mert ő "de nagy magyar hazafi" közben meg fogalma sincs a történelemről, a magyar népszokásokról, kultúráról, művészetről, és számára a magyarság kimerül a cigányok utálatában meg az utcai vergődésben a tüntetéseken.

Nos ha magadra ismertél kedves kérdező, akkor az ilyen típus szerintem riasztó azoknak akik nem vallanak hasonló szélsőséges nézeteket :)

2013. okt. 27. 09:01
 22/40 anonim ***** válasza:
73%
egyébként miért szeretitek Magyarországot?
2013. okt. 27. 10:03
 23/40 anonim ***** válasza:

Az általad felsoroltakon kívül ezekszerint minden zene tucatszar.

Remek.

Mi van LGT-vel, Omegával, és a többiekkel?

Aki őket le "tucatszarozza" az szélsőséges indulatokat vált ki belőlem.

Kérdezőnek javaslok egy jó pszichológust, senki nem normális, aki bármilyen eszmét annyira magáévá tud tenni, hogy meghatározza az élete nagy részét.

2013. okt. 27. 10:05
 24/40 anonim ***** válasza:

"egyébként miért szeretitek Magyarországot?"

Elég szomorú, ha ilyen kérdés egyáltalán felmerül benned.

2013. okt. 27. 10:20
 25/40 anonim ***** válasza:

Az a jó a világunkban, hogy mindenki talál magának megfelelő párt.

A te zenei stilusod alapján fogalmazva: Ha lakatos rikárdó talál magának életre szóló párt akivel a devla szeme előtt összeházasodik, akkor neked tiszta magyar embernek is van valahol egy tökéletes pár

2013. okt. 27. 11:50
 26/40 anonim ***** válasza:
0%
Nálam ez pozitívum. Egyébként jól nézel ki?
2013. okt. 27. 13:18
 27/40 anonim ***** válasza:
#24 - Nagyon rosszindulatú vagy. Eleve úgy kellett volna értelmezned a kérdést, hogy mi az amit szerettek Magyarországban. Vagy legjobban szerettek. De ha a másikra gondolt, akkor is elég lett volna válaszolni, mert nem elég az hogy azért, mert itt születtem, meg hogy ez a hazám. Anyádat sem azért szereted mert ő az anyád, hanem a gondoskodásért amit az évek folyamán kaptál tőle.
2013. okt. 27. 13:59
 28/40 anonim ***** válasza:
91%

Igen, nálam az, mert a szöges ellentéte vagy mindennek amiben hiszek:

Vallásos vagyok, a legszigorúbban semleges politikailag, a nacionalizmust az emberiség rákfenéjének tartom, mert egy nemzet sem jobb, mint a többi és egy ilyen, mint te, már elve visszataszító amiatt a rengeteg gyűlölet miatt, ami benne van. Keress magadnak egy gárdistát, azoknál biztos előny. Ennél már csak a drogos/bulis/piás lányok vannak lejjebb a ranglistámon. A nézeted hihetetlen szűk látókörűségre vall. Lehetne ebből akár vita is, de feleslegesen: ezt érzem a hozzád hasonlókból.

Senkit sem fogok a bőrszíne miatt gyűlölni, mert ez is ostoba dolog.

2013. okt. 27. 14:48
 29/40 anonim ***** válasza:

"Vallásos vagyok, a legszigorúbban semleges politikailag, a nacionalizmust az emberiség rákfenéjének tartom, mert egy nemzet sem jobb, mint a többi és egy ilyen, mint te, már elve visszataszító amiatt a rengeteg gyűlölet miatt, ami benne van."

Látom, eléggé átmosta már az agyadat a sajtó. Nézz utána, mit jelent a nacionalizmus! Szó sincs arról, h a saját nemzetünk jobb, mint a többi, az nem nacionalizmus, hanem sovinizmus. Nacionalista az, aki büszke a nemzetére. A gyűlöletnek szintén semmi köze a nacionalizmushoz.

2013. okt. 27. 14:57
 30/40 anonim ***** válasza:
10%

ha nem lenne barátnőm már egy szívecskét kaptál volna tőlem :D

én is ilyen vagyok... abszolúte nem taszító... tisztellek érte hogy felvállalod a hited...

csak így tovább :)

2013. okt. 27. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!