Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolattartás az exekkel. Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Mi az ami belefér és mi az ami már nem tolerálható?
Csak ne legyen túl ritka, mert el fogtok hidegülni egymástól. Én pl nagyon aggódtam amikor a mindennapos kommunikáció előbb két majd három négy naponkéntire redukálódott. Rossz előérzetem volt. Fent volt nonstop a neten, mégsem írt. Mikor rákérdeztem jöttek a kifogások, hogy sok a munka, meg igy megy úgy haverok meghivták stb..
Szakítottam vele, mert már nem bírtam az idegeskedést. Még aznap délután összejött a másik csajjal :)
Ő volt az a "sok munka". A megérzéseimre ezentúl azonnal hallgatni fogok.
Számomra sem fér bele, ha az ember párja ilyen szinten tartja a kapcsolatot az exével. Sőt!
Bár én nő vagyok, nálunk is volt exes történet. Olyan szinten az idegeimre ment, hogy úgy döntöttem, hogy én nem fogok senkivel sem "harcolni", attól én több vagyok. Maximálisan egyet értek azzal a válaszadóval, aki azt írta, hogy
Szerintem nem helyes, mert ezzel a Párod azt sugallja, hogy nem kapja meg tőled azt,amit az exeitől megkapott
A mostani páromnak volt egy 11 éves kapcsolata, és barátokká váltak, de engem az frusztrál, hogy mindig ajnározza, holott ő panaszkodott, hogy kalitkában volt.....
Most már ott tartunk, hogy az az exe nem hivogatja, nem keresi, hanem tiszteletben tart minket és párom is csak általánosító alanyban beszél róla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!