Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolattartás az exekkel. Ti hogy álltok ehhez a kérdéshez? Mi az ami belefér és mi az ami már nem tolerálható?
azért mert valaki párkapcsolatban él
még nem lehet arra kérni h szakítson meg minden kapcsolatot mással
ha erre kényszeríted akkor nagyon hamar el fog dobni
nekem a barátaim fontosak nem leszek hajlandó feláldozni őket egy párkapcsolatért mert a barátság egy életre szól a párkapcsolat lehet h csak pár hónapra
mit szolnál h azt kérné h ezentúl nem találkozz többet a barátaiddal és a haverjaiddal ?
gondolom kiakadnál .....
am nekem is van ilyen Férfi barátom - sőt mi még flörtölünk is neten, de ez nem azt jelenti h összefeküdnénk....., sőt ez mind a kettőnk kapcsolatára jó hatással van - pozitív megerősítés
Én a másik oldalt képviselem. A legutóbbi exem egyben az egyik legjobb barátom is, minden nap chatelünk.
De ez semmiben nem különbözik más nagyon jó barátomtól. Ettől még ugyanúgy a párom az, akit szeretek és akivel közös jövőt tervezek. Viszont ha azt kérné, hogy fejezzem be, nem volnék rá hajlandó. Az embernek joga van azzal barátkozni, akivel akar.
Az en baratom volt, h elment vele vasarolgatni meg talalkozgatni...(szerintem ez mar nem nagyon ferne bele)
18L
25F
Én normális viszonyban vagyok az összes exemmel, a feleségem úgyszintén. Normális alatt értsd azt, hogy nem baj, ha beszélni kell velük, esetleg meginni egy kávét. Az egyik exem osztálytársam volt a gimiben, a másik pedig egyetemi évfolyamtársam és később munkatársam, szükségszerűen összefutok velük. A feleségem egyik exe a koliban lakott velük az egyetemen, ahonnan az a baráti köre van. Nyilván beszélnek, ha a társaság összegyűlik.
Mindig is az életem része marad az összes ember, akit megismertem. Az élmények, a dolgok, amik jók és rosszak voltak. Azonban ezt arra használni, hogy napi szintű kapcsolatban maradjak exeimmel - butaság.
Én nem fogadnám el, mert nincs semmi értelme. A múltjaként fogadtad el az exeit, nem a jövőjeként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!