Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ehhez, kiakadnátok?
Figyelt kérdés
megismerkedtek egy pasival aztán telszámot cseréltek majd beszélgettek,összejöttök,közben neked lesz egy ujj telód is aminek ujj száma van,amit megadtál neki,majd szakítás után derül ki,hogy azt a számot el sem mentette
ti mit gondolnátok?
2013. okt. 10. 21:17
1/12 anonim válasza:
Kit érdekel? Mellesleg ujj a kézen van.
2/12 anonim válasza:
Azt, hogy nem gondolta komolyan a dolgot, ami abból is látszik, hogy szakítottak. Hiszen milyen dolog már az, hogy nem menti le az ÚJ számod?
4/12 anonim válasza:
Semmit. Miért kéne kiakadni? Totál energiapocsékolás...
5/12 A kérdező kommentje:
"új" :P
2013. okt. 10. 21:20
6/12 anonim válasza:
Ha már szakítottatok nem mind1 elmentette-e az új számot vagy sem?Ő akart szakítani? Mert ha igen , könnyen lehet hogy már x ideje tervezte ezért az új számod is fölöslegesen mentette volna el.
7/12 Sir Sarcasm válasza:
Leszarnám és tanulj meg írni! Ha magyarul beszélsz, magyar emberként, akkor tanuld meg hogyan kell használni.
8/12 anonim válasza:
elég gáz, hogy a kapcsolat alatt sem mentette le, ti meg miért pampogtok azon hogy a szakítás így meg úgy. engem is felbas.zna, ha ilyet megtudnék....
9/12 anonim válasza:
Most erre mit mondjak? Nekem az új telómban nincs elmentve barátnőm száma. Pedig tényleg életem szerelme, de valahogy mindig fejből bepötyögöm :) Szerintem ez tényleg olyan dolog, amin abszolút felesleges agyalni.
10/12 A kérdező kommentje:
de sosem hívott fel azon a számon,még amikor írtam neki arról,vagy felhívtam utána sem azon keresett
2013. okt. 10. 21:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!