Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Help me! Pls! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
a srác 20, én tizennyolc, nem járunk, nem is vagyunk együtt, csak szimpla barátok, de fogalmam sincs meddig még, most vagyok túl egy kapcsolaton, de nem vagyok miatta letört.( nem az a srác akiről szó van) A srác,aki osztálytársam, születésnapom alkalmával olyat adott,amit nem tudom viszonozni tudok-e majd mikor az övé következik, de ez még nem is a fő, hanem az ajándék mellé, egy csókot is kaptam, olyan ráadásként, mit tegyek vele, jó igaz szeretem, de csak mint barátot.
2009. nov. 11. 18:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

ha csak barátként tekintesz rá, akkor barátkén kezeld és két lépés távolság. ne gondolkozz azon, hogy jaj, most ezután mit adjak neki, megcsókoljam, vagy se. frászt! haver, haver is marad és közöld vele finoman, hogy ne nyomuljon. pl én a csókot se engedtem volna :/

21/L

2009. nov. 11. 18:18
 2/6 Andrewka ***** válasza:
100%

Hát ott helyben tisztáznod kellett volna h ezt nem kellett volna mert nem érzel iránta semmit. Szegény srác most azt hiszi van esélye. Beszélj vele. Mondd el neki h mit érzel. Vagyis h mit nem. JObb minél előbb túl lenni rajta.

Mondjuk azt nem értem h ha 20 éves te meg 18 akkor hogy vagytok osztálytársak

2009. nov. 11. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha csak barátságot érzel iránta nyíltan mond meg neki,hogy te azt szeretnéd h továbbra is barátok maradjatok. Ne tápláljon felesleges reményeket,ha te nem tudod viszonozni érzéseit.Mert neki lesz rosszabb és még a barátságotok is tönkremehet.
2009. nov. 11. 18:21
 4/6 anonim ***** válasza:

mondd meg neki h te csak barátként nézel rá.

vissza smárni nem kell ha nem szeretnéd/szereted a srácot.

am: volt 1 válaszba h nem tudja h h lehet h osztársak vagytok

ez úgy lehet h van olyan gimi ahova olyanok is járnak akiknek már van szakmályuk de még éretségit is akarnak...

2009. nov. 11. 18:29
 5/6 A kérdező kommentje:
év vesztes plusz még bukott is, de köszönöm eddigi válaszotokat, megpróbálok vele beszélni, viszont a csók ellen semmit nem tudtam csinálni, hirtelen jött az egész, és leblokkoltam.
2009. nov. 11. 21:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Tráj tú júz mór Hángériön vördz! PLS!
2009. nov. 12. 00:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!