Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mertek szellenteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mertek szellenteni a párotok előtt? Mennyi ideje tart a kapcsolat/mennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 23:59
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Az én pasim mindig az orrom alá ereszt. Még véletlenül sem menne arrébb.. utálom ezt benne. Viszonozni kéne de én nem vagyok ennyire primitiv, én vissza szoktam tartani ha van valaki a közelemben. Ő meg még a párja miatt sem képes erre. Háát elég paraszt dolog.
2013. okt. 17. 08:11
 32/40 anonim ***** válasza:

Hát én még nem mertem ennyire elengedni magam. 4,5 hónapja vagyunk együtt, de nem élek vele, általában csak 7végén találkozunk :(

Szóval igyekszem még visszafogni magam :)

27L

2013. okt. 17. 09:21
 33/40 anonim ***** válasza:
100%
Mi már 4 éve együtt vagyunk. Jövőre lesz az esküvőnk. Mi már ilyeneken nem akadunk fenn. :) Ha egyikőnk esetleg elszellenti magát csak jót nevetünk rajta.
2013. okt. 17. 09:38
 34/40 anonim ***** válasza:
33-as vagyok. Jó persze az elején még visszafogtuk magunkat. :D Kb 2 éve fogjuk fel lazábban a dolgot. :)
2013. okt. 17. 09:45
 35/40 Amado atya ***** válasza:

Persze, oda-vissza megy a dolog. A "Zasszony" megértő, huszonévig volt ápolónő, tudja, hogy a szélnek ki kell jönnie. Sose csináltunk problémát belőle.

F/42, N/43

2013. okt. 17. 14:41
 36/40 anonim ***** válasza:

Ugyan már...

5 éve vagyunk együtt, simán szellentünk egymás előtt. Néha még direkt hangosan és próbáljuk csinálni, aztán vihogunk rajta.

Az a durva, mikor mindketten bekajálunk mondjuk tojáskrémből, aztán este ablakot kell nyitni. Vicces is lenne, ha minden pukkantásnál le kellene szaladnunk az emeletről a WC-re, hogy a másik lelki világát ne sértsük meg vele...

2013. okt. 17. 18:02
 37/40 anonim ***** válasza:
Sírok ezen a kérdésen!!:DDDDDDDDDD
2013. okt. 17. 21:46
 38/40 etelit válasza:
Hát Én könnyesre röhögtem magam :) Legfőképp mert azonosulni tudtam sok hozzászólással :D Mi klt éve lakunk együtt a pasimmal. Még most se pukkantok az orra alá,annak ellenére, hogy Ő vígan megteszi és vagy jót röhög rajta,vagy azt modja "jaj kicsim ezt most tényleg nem akartam",vagy megpróbálja rámfogni (a logikát ne akarjátok megérteni :D). De sajnos a kaksi téma elkerülhetetlen. Persze ezt a pasik teljesen másképp látják,simán beszélgetnének kaksi közben a párjukkal :) Én még most is próbálom eltussolni a dlgod,de 10-ből 8-szor nemtudom elkerülni a vicces kis kérdést hogy "hol voltál ilyen sokáig???"kaján vigyoral. Szívesen mondanám hogy "sza*ni baz*meg"de maradok a "közöd?" válasznál.
2013. okt. 17. 22:33
 39/40 anonim ***** válasza:

Mi 3,5 éve vagyunk együtt, 2 éve házasok.

A büfi simán kijön mindkettőnknek, nem bajlódunk vele. Nevetünk és kész.

De szánt szándékkal azért nem indítottunk gáztámadást egymás ellen:)Azt anyám csinálta. Míg vele laktam.

Ha véletlen kicsúszik akkor jót nevetünk rajta és kész, mindkettőnkkel megesett már nem egyszer. No meg álmunkban nem tudjuk visszatartani.

Legutóbb pl én olyasmit ettem ami nem tetszett a belsőmnek, ezért fosóssá vált a helyzet, a férjem meg hányt, ezt kb egyszerre.

Szóval mi ezen már nem szégyenlősködünk. Anyagcserénk van, természetes folyamat, kész ennyi:)

A pukkantás meg ha kicsúszik, hát istenem, de direktben nem szoktuk azért:)

Viszont nincs semmi sértődés meg ilyesmi, szerintem ez nagyon gyerekes dolog lenne.

27/N , a férjem 24 éves.

2013. okt. 18. 01:15
 40/40 anonim ***** válasza:

Régen még a gondolattól is irtóztam, hogy egyszer valaki meghall wc-zés közben, vagy tudja hogy éppen AZT csinálom.

Aztán találkoztam a párommal. Na ő nagy durrantgató :D 1,5 éve vagyunk együtt. Szerintem már az 1. vagy 2. hónapban előjött a téma.

Eleinte mindketten zavarban voltunk, de ő nagyon hamar feladta, mert már egyszerűen nem bírta a gyomra. Aztán következtem én. Hát mikor kezdetben kicsúszott egy-egy, a sírógörcs kerülgetett, hogy úristen, mit fog szólni. De szerinte aranyos volt :) meg emberek vagyunk és ez természetes.

1,5 év után ott tartunk hogy ha kicsúszik már csak nevetünk rajta.

Hozzá kell tennem, néhány napja valami nincs rendben a gyomrommal és iszonyatos büdit pukkantok. Párom csak nevet, aztán mikor megcsapja a szag, szalad az ablakhoz, de viccesen fogja fel ezt is :D

Mellette egyáltalán nem kell szégyenkeznem.

23/L és 28/F

2013. nov. 4. 22:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!