Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » 4 év után menyi idő kb. amire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 év után menyi idő kb. amire túl léphetek egy kapcsolaton (bövebben lent)?

Figyelt kérdés
Még a mai napig szeretem azt a lányt aki durván 2 hónapja 4 év után szakított velem,nem vagyok egy érzelgős srác de van olyan este amikor még mindig alig tudok aludni és rajta jár az eszem hajnalokig amire nagy nehezen elalszok.Én szinte mindent meg adtam neki ami tőlem telt még családomért se tettem meg ennyi mindent,és az alegrosszab hogy nagyon sokáig ezt mind-mind vissza is kaptam tőle.Még a mai napig nem értem mi volt az igazi oka de talán már nemis számít.Mennyi időbe kerül amire elfeljtem,már szinte mindent kipróbáltam amit találtam ebbe témába sokat voltam barátokkal, próbáltam lekötni magam mindig,de még mindig ha meglátom(ha nem is gyakran de összefutok vele vagy facebookon látok róla valamit) egyszerűen olyan depressziós hangulatomba leszek és ilyenkor nem nagyon látom értelmét az életemnek hiszen az utolsó 4 évem is"felessleges"volt.Talán segítene egy új barátnő vagy csak rontana a dolgokon vagy mikor léphetek végre túl rajta már nagyon nehezzen viselem.Előre is köszi!19/f

2013. okt. 16. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Na na na! Nem volt felesleges az utóbbi 4 éved.

Boldog emlékeket is csináltál, tapasztalatot szereztél.

Nekem pl. az utóbbi 4 évem eseménytelen volt.

Új barátnő segítene, de tényleg tetsszen ám a lány, ne csak feledtetni akarj vele.

18/L

2013. okt. 16. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez sajnos mindenkinél más. Sőt, kapcsolatonként is máshogy alakul. Én 2,5 év után, mikor elküldtem az exemet az anyjába, a megcsalásai miatt, szinte egyből elfelejtettem. Azóta sem foglalkoztat a dolog, sőt inkább abba gondolok bele, hogy milyen rossz lenne, ha még mindig járnánk...

Egy új kiszemelt lány segíthetne azon, hogy elfelejtsd a régit, de ez sem biztos.

2013. okt. 16. 19:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia! Először is..ha depis vagy és nem vagy nyitott az új dolgokra,akkor nem fog jó dolog történni,csak a rosszat vonzod be.

Nem tudom a szakítás okát,de nem is ez a lényeg. Ha ez a lány szomorúnak lát (vagy azt látja,hogy a padlón vagy) , akkor elégedettséget fog érezni,szóval semmi esetre se sajnáltasd magad...

Nem hiszem,hogy minden barátodnak van barátnője. Szervezz velük közös programot,heti 1X-2X beülős délutánok-esték egy kis iszogatásra, bulik , járj könyvtárba-okosodj! :D

De tényleg. Meg a zene is sokat segíthet... http://www.youtube.com/watch?v=EQw9w3FwynY

Na meg nem ő volt életed szerelme és kész. Egy jobb fog várni. ;)

2013. okt. 16. 19:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindenképpen kell még idő mire megemészted, és kicsit felejtesz. 4 évig voltál együtt valakivel, aki a mindened volt, ezt nehéz elfelejteni, sőőt szerintem nem is kell, hiszen voltak szép napok együtt, szép emlékek. MINDEN perc megérte. :) Ezt sose felejtsd el :)

Egyenlőre szerintem ne keress mást, hiszen mindenkiben őt keresed majd! De ismerkedni attól még lehet, hisz az sosem árt :) Csinálj programokat, sportolj, fáraszd ki magad annyira, hogy ne legyen erőd gondolkozni se. :)Sok sikert. Menni fog! :)21/l

2013. okt. 16. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!