Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év után menyi idő kb. amire túl léphetek egy kapcsolaton (bövebben lent)?
Na na na! Nem volt felesleges az utóbbi 4 éved.
Boldog emlékeket is csináltál, tapasztalatot szereztél.
Nekem pl. az utóbbi 4 évem eseménytelen volt.
Új barátnő segítene, de tényleg tetsszen ám a lány, ne csak feledtetni akarj vele.
18/L
Ez sajnos mindenkinél más. Sőt, kapcsolatonként is máshogy alakul. Én 2,5 év után, mikor elküldtem az exemet az anyjába, a megcsalásai miatt, szinte egyből elfelejtettem. Azóta sem foglalkoztat a dolog, sőt inkább abba gondolok bele, hogy milyen rossz lenne, ha még mindig járnánk...
Egy új kiszemelt lány segíthetne azon, hogy elfelejtsd a régit, de ez sem biztos.
Szia! Először is..ha depis vagy és nem vagy nyitott az új dolgokra,akkor nem fog jó dolog történni,csak a rosszat vonzod be.
Nem tudom a szakítás okát,de nem is ez a lényeg. Ha ez a lány szomorúnak lát (vagy azt látja,hogy a padlón vagy) , akkor elégedettséget fog érezni,szóval semmi esetre se sajnáltasd magad...
Nem hiszem,hogy minden barátodnak van barátnője. Szervezz velük közös programot,heti 1X-2X beülős délutánok-esték egy kis iszogatásra, bulik , járj könyvtárba-okosodj! :D
De tényleg. Meg a zene is sokat segíthet... http://www.youtube.com/watch?v=EQw9w3FwynY
Na meg nem ő volt életed szerelme és kész. Egy jobb fog várni. ;)
Mindenképpen kell még idő mire megemészted, és kicsit felejtesz. 4 évig voltál együtt valakivel, aki a mindened volt, ezt nehéz elfelejteni, sőőt szerintem nem is kell, hiszen voltak szép napok együtt, szép emlékek. MINDEN perc megérte. :) Ezt sose felejtsd el :)
Egyenlőre szerintem ne keress mást, hiszen mindenkiben őt keresed majd! De ismerkedni attól még lehet, hisz az sosem árt :) Csinálj programokat, sportolj, fáraszd ki magad annyira, hogy ne legyen erőd gondolkozni se. :)Sok sikert. Menni fog! :)21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!