Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A tegnap táncoltam egy fiúval,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A tegnap táncoltam egy fiúval, majdd a végén arconpuszilt. Keresni fog? (bővebben lent) 15l

Figyelt kérdés
A tegnap volt egy bál, a városba a magyar diákok számára. S én egyedül mentem, mivel nem volt párom. S mégg voltak mások is egyedül, s gondolom, hogy az a fiú is. Egyszer elkezdett énelkelni az énekes egy lassú dalt, s én épp készültem, hogy ülljek le, mikor egy ismeretlen fiú megfogta a két válam, s felkért táncolni. Mikor előszőr táncoltunk, nem öleltök meg egymást. Majd miután vége lett a dalnak, megköszönte a táncot, s azt mondta, hogy velem öröm táncolni. Majd utána leültem. egy olyan 10 perc mulva megjelenik a hátamnál (én ültem), s kérdezte, hogy táncolnék még egyet vele? s én igent mondtam. S tánc közbe beszélgettünk, s mikor összenéztünk, megpuszilta az arcom, s utána úgy ölelkezve táncoltunk, egymáshoz bújtunk. S a következő két dalnál is együttáncoltunk. Nagyon jófej, tetszik nekem, csak ma megtudtam biztos forrásokból, hogy nem olyan jótanuló, és sajnos nekem már volt egy olyan barátom, aki rossztanuló, s egy kicsit furcsa volt. Félek, nehogy ezzel a fiúval is igy járjak. Szerintetek keresni fog?
2013. okt. 12. 13:29
 1/6 anonim ***** válasza:

Ez aranyos :)

Lehet,hogy keresni fog.

2013. okt. 12. 13:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Csakaz a baj, hogy egy kicsit távol lakik, a szomszéd faluban, Olyan volt az az este, mit egy szép álom. Köszönöm a választ!
2013. okt. 12. 13:34
 3/6 anonim ***** válasza:
Attól még, hogy nem jó tanuló lehet kedves! Adj neki egy esélyt:) Nagyon cuki volt ahogy leírtad...:) Szerintem keresni fog! 18/L
2013. okt. 12. 13:35
 4/6 anonim ***** válasza:

A szomszéd falu neked távol van? :-)

Keresett azóta? Egyáltalán hol laktok ti, ahol ilyen "messze" vannak egymástól a falvak? :-D

2013. okt. 13. 01:05
 5/6 anonim ***** válasza:
ha elkérte a számod akkor keresni fog :) amgy, hogyan tudna másképp?
2013. okt. 14. 22:05
 6/6 anonim ***** válasza:

Bárcsak a szomszéd faluban lakna az a lány aki tetszik nekem tuti nem írnék ki kérdést, hogy mi legyen.

Szerintem keresni fog hidd el. És ne azt nézd, hogy milyen tanuló hanem azt, hogy milyen emberileg. Ismerek olyan lányt aki jó tanuló, de személységileg ha ő lenne az utolsó lány a földön akkor sem kellene.

És szerintem nagyon udvarias lehet a srác szóval adj neki esélyt ha netalán legközelebb találkozol vele. Ritkán hallok ilyen szép tortenetet ahol még létezik az, hogy a fiú oda mer menni a lányhoz. És nem pedig egy bunkó paraszt. Aki még bókolni sem tud.

Ritka az ilyen. Környékemen egy ilyen sincs. (nyugi nem vagyok meleg csak látom mit csinálnak szoval, hogy udvarolni sem tudnak )

16/f ha esetleg még lenne valamilyen kérdésed szívesen válaszolok :)

2013. okt. 14. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!