Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A tegnap táncoltam egy fiúval, majdd a végén arconpuszilt. Keresni fog? (bővebben lent) 15l
Ez aranyos :)
Lehet,hogy keresni fog.
A szomszéd falu neked távol van? :-)
Keresett azóta? Egyáltalán hol laktok ti, ahol ilyen "messze" vannak egymástól a falvak? :-D
Bárcsak a szomszéd faluban lakna az a lány aki tetszik nekem tuti nem írnék ki kérdést, hogy mi legyen.
Szerintem keresni fog hidd el. És ne azt nézd, hogy milyen tanuló hanem azt, hogy milyen emberileg. Ismerek olyan lányt aki jó tanuló, de személységileg ha ő lenne az utolsó lány a földön akkor sem kellene.
És szerintem nagyon udvarias lehet a srác szóval adj neki esélyt ha netalán legközelebb találkozol vele. Ritkán hallok ilyen szép tortenetet ahol még létezik az, hogy a fiú oda mer menni a lányhoz. És nem pedig egy bunkó paraszt. Aki még bókolni sem tud.
Ritka az ilyen. Környékemen egy ilyen sincs. (nyugi nem vagyok meleg csak látom mit csinálnak szoval, hogy udvarolni sem tudnak )
16/f ha esetleg még lenne valamilyen kérdésed szívesen válaszolok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!