Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Táncoltam, a lány átkarolta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Táncoltam, a lány átkarolta a hátamat, szolt nekem, gyere közelebb mert így nem tudlak rendesen átkarolni. Aztán hajtogattunk egy nagy valamit, (? )

Figyelt kérdés

amikor a közelembe ért hátraugrottam, nagyon furcsán szinte rémültem rám nézett. Féltem tőle, félek a lányoktól, azóta nem beszél velem, kerül, még a szemeivel is. (? ) miért? Azt hiszi, hogy meleg vagyok?

Aztán egy másik lány másik időpontban, elhagyta a régi helyét és elém költözött. Mentünk ki a teremből és ez a lány meg az egyik haverom pont elöl mentek, én szóltam a haveromnak, hogy héj te...erre megfordult a lány és mosolyogva elég furcsa volt az arca...megkérdezte, hogy nekem szólsz...mondom nem hanem Gábornak.

Aztán megint egy másik lány azt mondta, hogy tetszem neki.

Én nem hittem neki.

aztán megint egy másik lány folyton heccelt, nézett, de nem mondott semmit, amikor beszélt velem szinte mindig röhögött és nagyon furcsán nézett mindig rám.

ezek mit jelentettek?

nem értem.

vki elmagyarázná?

2012. ápr. 13. 21:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem, mert nem tudod a varázsszót!
2012. ápr. 13. 21:53
 2/4 A kérdező kommentje:
kérem szépen, nyugodtan csöpögtessen belőle a számba, megfogom inni ígérem.
2012. ápr. 13. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Naugye, megy ez neked.

Tehát az elmagyarázvány: Ezt senki sem tudja!

2012. ápr. 13. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:

miért félsz a lányoktól? -erre tudsz válaszolni? ha igen akkor meg van a válasz

az az ok ami miatt előjön a félelmed a lányok előtt minimalizálni kell...

pl:. én félek tömeg előtt beszélni így én azzal szoktam szórakozni hogy ha kikell állnom mások elé akkor távolítom el magamtól az embereket -gondolatban- amíg egészen parányiak nem lesznek és olyankor nincs bajom

valami hasonlóval ellehet érni azt is hogy nem félj a lányoktól

2012. ápr. 14. 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!