Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kicsit jobban elengedtem magam egy buliban és olyat táncoltam egy fiúval, ami körülbelül olyan volt mint egy vad szex. Másnap felhívott, de most ő mit gondol?
A táncnál nem mentünk tovább, tehát nem feküdtünk le utána meg ilyesmi. Annyira sokszor a szemembe nézett meg mosolygott és én szégyellem magam, hogy ez történt a buliban, mert én nem vagyok ilyen, de teljesen felizgultam rá. És számot cseréltünk amikor elköszöntünk és keresett másnap, hogy látna szívesen. Félek, hogy elszúrtam azzal, hogy sokat "engedtem" első találkára és most csak egy szexre kellek nem másra.
Sajnálom nagyon, mert ilyen kedves, helyes fiúval rég találkoztam, aki ennyire tetszene. A kémia nagyon működött és ez lett a "vesztem".
Annyiban maradtunk, hogy jövőhéten találkozunk, de félek elmenni. Mit gondolhat ő szerintetek?
21/L
Kémia, kicsi szívem, kémia!
Legjobb kommentelő, micsoda vicc! :)
Nem vagyok ribanc, ha az lennék akkor ez lenne a normális viselkedésem és most nem érezném kellemetlennek.
Mindenképp szeretném megnyerni, de annyira félek. Már kijöttem a randizgatásból, nincs 1,5 éve senkim.
Hát ez valóban kémia, de hát minden úgy kezdődik.
Az értékes lányok tudják jól kezelni ezt, és lehet belőle egy jó kapcsolat, a ribik pedig vízszintesbe vágják magukat.
Te vagy tisztában magaddal, és biztosan a helyén kezeled a dolgot. Ha tetszik és szimpi a srác, akkor jöhet az ismerkedés és lakva ismerszik meg az ember.
Ha minden klappol, akkor jó, ha nem, hát ejted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!