Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicsit jobban elengedtem magam egy buliban és olyat táncoltam egy fiúval, ami körülbelül olyan volt mint egy vad szex. Másnap felhívott, de most ő mit gondol?

Figyelt kérdés

A táncnál nem mentünk tovább, tehát nem feküdtünk le utána meg ilyesmi. Annyira sokszor a szemembe nézett meg mosolygott és én szégyellem magam, hogy ez történt a buliban, mert én nem vagyok ilyen, de teljesen felizgultam rá. És számot cseréltünk amikor elköszöntünk és keresett másnap, hogy látna szívesen. Félek, hogy elszúrtam azzal, hogy sokat "engedtem" első találkára és most csak egy szexre kellek nem másra.

Sajnálom nagyon, mert ilyen kedves, helyes fiúval rég találkoztam, aki ennyire tetszene. A kémia nagyon működött és ez lett a "vesztem".

Annyiban maradtunk, hogy jövőhéten találkozunk, de félek elmenni. Mit gondolhat ő szerintetek?

21/L

2012. szept. 4. 23:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
76%
akkor már legyen földrajz! Szeretné bebarangolni, a tested minden egyes pontját, és bebarangolni a buja idomaidat :D
2012. szept. 5. 00:02
 12/14 anonim ***** válasza:
9%
Szerintem nem a kémia működött hanem az alkohol.
2012. szept. 5. 00:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj el a randira, és legyél visszafogottabb.

Nincs mit szégyellned, hiszen ketten együtt csináltátok, ami megtörtént. Ő is annyira benne volt, mint te.

Nekem egy ilyen őrült, első alkalmas dologból 10 éves kapcsolat lett.

2012. szept. 5. 00:04
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj, találkozz vele, légy önmagad!

Tapasztalatom szerint, ha csak megd.gni akart volna, akkor nem hívott volna fel másnap, hanem aznap este próbálkozott volna tovább, de le is zárta volna az ügyet azzal, hogy ez most nem jött össze'.

Sok sikert!

2012. szept. 5. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!