Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mertek szellenteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mertek szellenteni a párotok előtt? Mennyi ideje tart a kapcsolat/mennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 23:59
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:
Akkor majd pukkantok elalvás előtt a konyhában mikor már mindenki bealudt :DDD De már volt olyan hogy felriadtam arra hogy fingottam egyet, a barátom meg nyugisan húzta tovább a lóbőrt :D
2013. okt. 17. 00:37
 22/40 tevetke ***** válasza:
Van, hogy én is tartogatom hasonló okokból, olyankor éjszaka kiszabadulnak a gonosz szellemek, még szerencse, hogy mindketten alszunk! XD
2013. okt. 17. 00:40
 23/40 anonim ***** válasza:
Igyál lefekvés előtt mindig vizet, vagy fél-1 litert, az jót tesz a beleidnek.
2013. okt. 17. 00:42
 24/40 A kérdező kommentje:
De jó, akkor nem vagyok egyedül ezzel a marhasággal :D
2013. okt. 17. 00:42
 25/40 tevetke ***** válasza:
Amúgy én nem szoktam ebből különösebben nagy ügyet csinálni, de a jelenlegi kapcsolatom még elég friss... tiszta szégyellős vagyok még. Főleg amikor náluk kell mosdóba mennem. Minden kihallatszik ott is. :S
2013. okt. 17. 00:46
 26/40 tevetke ***** válasza:
Jah elfelejtettem írni, hogy a 22-es és a 25-ös is én voltam :D
2013. okt. 17. 00:47
 27/40 A kérdező kommentje:
Nekünk jövő hét elején lesz a 2. hónapforduló...xDDD de az előző pasiméknál, akivel 3 évig voltam együtt, szintén ez ment...
2013. okt. 17. 00:50
 28/40 anonim ***** válasza:
Én már be is fostam, és szólnom kellett neki, hozzon már a szomszéd terasztól egy tiszta tangát. :$
2013. okt. 17. 00:56
 29/40 A kérdező kommentje:
Basszus...xD Én csak annyit meséltem el, hogy amikor kipróbáltam a nyírfacukrot bokánfostam magam a szó szoros értelmében :DDDD Meg hogy a vécén mindig olvasok. xD
2013. okt. 17. 00:59
 30/40 anonim ***** válasza:

Nagyon jó ezeket a csajokat olvasgatni.

Éjszaka, amikor mindenki alszik nem gondoltál rá, h tök jó lenne kiadni azt, amit lelkedet vagyis beledet nyomja, s olyankor nem is zavarna senki?

2013. okt. 17. 01:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!