Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mertek szellenteni a párotok előtt? Mennyi ideje tart a kapcsolat/mennyi idősek vagytok?
A lányok nem pisilnek, nem finganak, de főleg nem kakálnak. Belőlük a csodapillangók hordják ki a cuccost, kis piros teherautókon!
A lány wc csak alibi.
igen szándékosan tényleg gusztustalan, de visszatartani sem szép dolog.
Ha meg büdös el kell menni a Wc-re kirakni a téglát és után nincs szaga a pukinak.
bár itt van egy leleplező videó.
Jézusom ez beteges
Miért ne mehetnél el ő szerinted nem szokott?
vagy a szülei esetleg lakótársak?
Eleinte nekem is gondot okozott míg nem kerültem kollégiumba az egyetem végett és szintenként közös zuhany+wc
Volt h lány ült mellettem a WC-n egyszer kell elmenni elengeded magad és többet nem lesz az ilyesmi probléma.
Azt meg ugye tudod ha nem mersz a párod előtt élni mert a fiziológiai szükségletek az alap dolog akkor komolyabb dolgokat hogy fogtok megoldani?
Mindig a részletekben rejlik az ördög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!