Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mertek szellenteni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mertek szellenteni a párotok előtt? Mennyi ideje tart a kapcsolat/mennyi idősek vagytok?

Figyelt kérdés

2013. okt. 16. 23:59
1 2 3 4
 11/40 A kérdező kommentje:
Hát na igen, a szülei is ott vannak, meg a tesója...Stb stb. szóval sok minden miatt nem tudok ellazulni annyira hogy negyedórára beüljek a klotyóra kullantani egyet. Néha már inkább behazudom valahol hogy pisilnem kell, és elmegyek kakálni...Meg ha elmegyünk barátnőmékhez látogatóba, akkor ott szoktam...xD
2013. okt. 17. 00:18
 12/40 anonim ***** válasza:
nincs kulcs a wc ajtón?
2013. okt. 17. 00:19
 13/40 A kérdező kommentje:
De van kulcs, csak mégis...Félek hogy megérzik a büdöset, már attól kikészülnék hogy be kell fújnom a légfrissítővel, és mindenki tudná hogy kakkantottam...
2013. okt. 17. 00:21
 14/40 anonim ***** válasza:

Látod ez a hülyeség h bebeszéled magadnak a hülyeséget.

én am úgy szoktam beülök fújok egy kevés légfrissítőt gyorsan elvégzem a dolgot, légfrissítő és kész.

2013. okt. 17. 00:23
 15/40 A kérdező kommentje:
Jóde ott náluk még az is kihallatszik ahogy a kuladarab belecsobban a vécébe, és emiatt totál frusztrált vagyok már :(
2013. okt. 17. 00:26
 16/40 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kéééész! Tiszta paranoiás vagy :D
2013. okt. 17. 00:26
 17/40 anonim ***** válasza:
Én már 4 éve vagyok együtt a barátommal, de azért nem fingok az orra alá. Nem azért mert nem merem, csak szerintem gusztustalan és parasztság, nem hölgyhöz illő viselkedés. Inkább elmegyek a wc-re, de ha nincs erre lehetőség akkor lehetőleg észrevétlen csinálom és akkor ha tudom hogy nem lesz szagos. Amúgy abban, hogy használod a wc-t igazán nincs semmi, befújsz magad után és kész, ez egy természetes folyamat, ők se csinálják másképp :) emiatt szerintem nem kell kellemetlenül érezned magad. Én már laktam együtt olyanokkal akik az első hetekben nem hogy a légfrissítőt, de még a wc-kefét sem ismerték, hát mit ne mondjak lány létükre az igénytelenség csúcsa.
2013. okt. 17. 00:27
 18/40 anonim ***** válasza:
ilyenkor pattan el a húr mindenre van valami kifogás tartsd vissza álmodba meg felkel majd a pasid mert azt hiszi h dörög az ég pedig csak a jobb és a bal oldali farpofa játsza el a függetlenségi háborút!
2013. okt. 17. 00:28
 19/40 A kérdező kommentje:
Utolsó ezen nagyon nagyot aszaltam xDDDD Álmomban nem szoktam pukkantani :DDD Valamiért...De lehet maradok a nyilvános vécében való kakálásnál, majd legfeljebb mindig befújok egy kis dezodort hogy ne hányják el magukat az utánam érkezők :DD
2013. okt. 17. 00:30
 20/40 anonim ***** válasza:
Én sem hittem el míg nem hallottam h az ember álmában tud pukkantani, mostantól erre is oda kell akkor figyelned.
2013. okt. 17. 00:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!