Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvesztett a "radarom" a csajokhoz egy hosszú kapcsolat után. Tudnátok valami tanácssal segíteni?

Figyelt kérdés

Egy hosszú, 7 éves kapcsolaton vagyok túl, 18 évesen jöttünk össze, előtte csak 1-2 tini-szerelmem volt. Most szétmentünk, külön sodort minket az élet, sokat változtunk. Most egyedül vagyok már hónapok óta, úgy érzem semmit nem értek a nőkhöz. Nem tudom olvasni a jeleiket, hogy érdemes e próbálkoznom, bejövök e az illetőnek. Szinte úgy vagyok, hogy rá se merek nézni a nőkre, hirtelen elfog a szégyellősség. Nem tudom hogy kell csajozni. Az összes barátomnak komoly kapcsolata van, sokaknak felesége meg gyereke, így rájuk nem számíthatok. Egyedül járom az éjszakát, eljárok gyúrni, futni, de semmi nem történt még. Semmi előrelépés.

Valami tanács kéne, hogyan induljak el. Milyen jelek vannak, bejöhetek e a nőknek ...

Köszi!

2013. okt. 16. 20:21
 1/1 Bebee válasza:
Keress 1-2 olyan barátot akik hetente váltogatják a csajokat és kérj tőllük tanácsot.
2013. okt. 16. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!