Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 l,25 f?
Figyelt kérdés
2009. nov. 11. 11:03
3/19 A kérdező kommentje:
Nincs gond, csak a véleményekre lennék kíváncsi.
2009. nov. 11. 11:10
4/19 anonim 

válasza:

Vélemény? miről? Miért?
Szerinted sok vagy kevés?
5/19 anonim 

válasza:

én 18 voltam barátom 26 aki azóta a férjem lett, igaz 12 év után elváltunk
6/19 anonim 

válasza:

ezt most minek kérdezed meg? 900 ilyen kérdés volt már. és a végén mitcsinálsz? megszámolod az igen és nem válaszokat, ésha a nem 1-el több akkor szakítasz????
7/19 A kérdező kommentje:
Ez valami rögeszme, hogy csak az írhat kérdést, aki érintett benne? Nem vagyok se 17, se 25, se lány.
Egyszerűen érdekel, hogy pontosan ehhez a felálláshoz mit szólnak az emberek. Mikor kiírom a kérdést, megmutatja a hasonlókat, de ilyen nem volt.
Esetleg a kérdésre is válaszolnál? Hálás lennék.
2009. nov. 11. 15:06
8/19 anonim 

válasza:

Úgy veszem észre, hogy ez még kevés is mostanában.
9/19 anonim 

válasza:

jó, válaszolok. sztem nemoké.
ha a lány 20 lenne kb akkor oké lenne.
10/19 A kérdező kommentje:
kösz
2009. nov. 11. 15:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!