Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 15 év együttélés után a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 év együttélés után a párom örökös hiányában a testvéreire hagy mindent. Ti mit szólnátok?

Figyelt kérdés

Azt mondta párom mivel nincs se felesége,se gyereke így mindent a rokonaira hagy és esetleg rám is majd ha úgy alakul egy kis részt.Tudom,hogy egy élettárs sosem lesz feleség és nem tölt be olyan szerepet de mégis ez annyira nem szép úgy érzem,hogy jóban rosszban együtt és ezt kapom:(Ráadásul nekem kell majd mennem mivel nála lakunk.Azt mondta a rokonok annyit időt biztos fognak hagyni mielőtt beköltöznének,hogy eltudjak pakolni.

Mikor azt mondtam neki én vagyok itt veled 15 éve úgy érzem azért több vagyok márt egy barátnőnél azt mondta a rokonai vele vannak már vagy 50 éve én meg csak 15 éve ne hasonlítsam már össze a kettőt és ők a vérszerinti rokonai nem fogja senkiért sem kitagadni.

2013. okt. 14. 18:59
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
10%
jah nyugodtan jöhet a minusz.
2013. okt. 14. 20:01
 12/40 anonim ***** válasza:
96%
Megmondanám vagy elveszel vagy elmegyek. Ez az ember nem szeret téged igazán. Legalább a haszonélevzetet rádiratná..
2013. okt. 14. 20:14
 13/40 anonim ***** válasza:
15%
Gondolom a lakást rokoni segitségel vette nyilván nem hagyhatya egy 'vadidegenre'.
2013. okt. 14. 20:14
 14/40 A kérdező kommentje:

Pár éve van csak élettársi papirunk amit közjegyző előtt csináltunk nyilvántartott van.

Nem költöttünk semmi nagyon a házra vagy amit lett költve azt ő fizette nem kért pénzt rá meg nem is akart volna.

Azt mondta azért mert valaki együtt él valakivel nem jogosítja fel,hogy örököljön is.Azt kérdezte más nő ilyet nem firtatna.

Mindenki a saját dolgával foglalkozzon.Ő se szól bele az én anyagi dolgomba.

2013. okt. 14. 20:26
 15/40 anonim ***** válasza:
79%
11. De azért az rohadtul nem mindegy hogy 15 évet lehzott valakivel lesz esetleg 20-25 akarmennyi felépítettek egy életet lehet meg volt a sracnak a lakas de akkor is acsajjal élt mint egy feleség. Az az ő közós fészkük és majd a csajnak kell elmennie ha a srác meghalna? Ez durva ha majd a rokonok kidobnak a lakasbol. Igenis kell a jövőre gondolni. Én megírtam a végrendeletem a férjemre hagyok mindent. Mivel sajnos az uj szabqly szerint a szülők is örökölnek ez nagyon durva!!
2013. okt. 14. 20:28
 16/40 A kérdező kommentje:

Volt nős többet nem akar azt mondta elég volt belőle.És azt mondta nem a papír tart össze két embert.

Beszéltünk a haszonélvezeti jogról de azt mondta ez olyan mintha azt akarná ő,hogy a rokonai nem jussanak a vagyonhoz és ilyet ő nem tesz miért tenne miért kellene velük kiszúrni.

Én is azt hallottam 10 éve együttélés után ha nem is minden közös de van nagyobb "joga" az embernek.

Azt mondta attól,hogy felesége lennék még ugyan úgy végrendeletben a rokonokra tudná a vagyont hagyni.

2013. okt. 14. 20:31
 17/40 anonim ***** válasza:
87%
S azt megkérdezted miért teszi ezt veled? Az utcára akar tenni ha meghal?a rokonoknak van külön csaladjuk. Kisebb egység. Te és ő vagytok egy csalad. Ennyi erővel az ő tesvérének a férje se vérrokon mégis részesül majd a jóból az örökségből. Mutasd meg neki amit írtam és úzenem neki hogy szégyelje el magát és gondolkodjon el ki van vele nap mint nap, ha baj éri ki fogja ápolni? Biztos nem a rokonok. Én mindent a férjemre hagytam és ő is rám előre végrendeletben
2013. okt. 14. 20:45
 18/40 A kérdező kommentje:

utolsó nektek van gyereketek?

Igen ezt mondtam neki,hogy én csinálok mindent ők meg tartják a markukat majd a jussé.

Ez nem szép dolog.Egyszer olyan is felvetődött,hogy ha úgy alakul akkor amibe lakunk lakás az 5 fele fog menni és én is kapok belőle vagyis egyenlő arányban.DE erről azóta sem beszélt.Azt mondta nem tesz különbséget köztem és a rokonai között.Neki a legközelebbi hozzátartozói a testvére.

Tudom,hogy arról lenne szó ügyvédet lehetne fogadni és valamilyen összeget lehet adnának.Nagyon makacs.

Nagyon az ő pártjukon áll és sokszor ellenem próbálják fordítani a páromat:(

2013. okt. 14. 20:50
 19/40 A kérdező kommentje:
A lakást ő vette még anno egyedül
2013. okt. 14. 20:56
 20/40 anonim ***** válasza:
90%

Ne maradj vele.

Ha mégis, tudasd vele, hogy csak a jóban vagy hajlandó mellette állni.

Ki mit ad, annyit kap.

Tehát eszébe ne jusson, hogy te fogod mondjuk ápolni, ha nem tudja magát ellátni. Majd jönnek szépen ápolni a rokonok.

Megmutattam ezt a kérdést a férjemnek. Szerinte is gyökér a párod. Nem érdemli meg, hogy valaki mellete legyen.

2013. okt. 14. 21:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!