Ez most szerintetek jó vagy rossz?
Párommal 3 éve vagyunk együtt, ebből 2,5 éve együtt is élünk. Soha semmi probléma nem volt sem az együttéléssel, sem a kapcsolattal, mindig nagyon jól megvoltunk, és szerettük egymást. Az utóbbi pár hétben kezdtem el gondolkodni azon, hogy már jó ideje nem úgy vagyok belé szerelmes, mint az elején. Imádom, ő a mindenem a társam, a szex is tökéletes, és nem akarnék senki mással lenni, csak a szerelem, átalakult valami másféle szeretetté, megszokássá, összetartozássá. És nyomasztott, hogy azt hittem, ő még mindig azzal a szerelemmel szeret, mint a legelején. De pár napja volt egy beszélgetésünk (teljesen spontán jött fel a téma egyik barátunk kapcsolatáról beszélgettünk), és eljutottunk odáig, hogy ő is már ugyanazt érzi, amit én. Kicsit megnyugodtam, hogy ő is így van vele, és "nem szeret jobban, mint én őt".
Szerintetek ez baj, hogy így érzünk, vagy ennek így kell lennie?
szerintem meg ez egyáltalán nem jó..ha csak 3év után azt mondjátok,hogy átalakult a szerelem magyarul mondva már nem vagytok szerelmesek...akkor az gáz..3év nem sok idő..mi lenne 5-10-15 vagy 30év múlva? én 7éve vagyok a barátommal,együtt is élünk és ugyanúgy szeretem mint az elején.
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!