Összeköltözés! Milyen emlékeid vannak?
voltak vidám pillanatai :
Ilyen volt ,hogy megbeszéltük a wc -deszka kérdést : mindig lehajtja a férjem : Amikor költöztünk pakolásztunk mentem volna wc takaritani : Nem volt vécé deszka : Meg gyanúsitottam a férjem ,hogy ő vette le ezzel megoldva próblémát . Jókat röhögtünk rajta . de nem ő volt a régi tulaj vitte el magával .
A másik ilyen ,akkor nem volt vicces utolag már az : mosógépet vettünk ,és 1 hütőt,de nem csak ezt hozták ki hoztak 1 mosógató gépet : A szomszéd néni engedte be munkásokat : fel hívott ,hogy megjött minden : Jővök haza láttom ,hogy van 1 mosógató gép : boldogság 1000 el ,csak kaptam 1 mosógatógépet.. Erre rögtön a félkész konyhába azt néztem ,hogy mível tudom meglepni a férjem . sehol semmi.. Irány bolt bevásároltam : főztem 1 romatikus vacsorát : a férjem örült majd mondtam vacsi után : ha szombaton /másnap / bekötötted a mosógépet akkor mosógatok el addig semmi / na nézet ,hogy mi van : mondtam neki irány a garázs : a garázsban kiderült ,hogy 2házzal arébb vették a mosógatógépet . rossz helyre szállitották. igy szóltunk a szomszédba ,és vitték haza a mósogató gépet ..
Annyi rossz bár ez sem rossz meg kellett szoktunk egymás dolgait ki mit hogyan csinál : hamar megtanultunk alkalmozkodni egymáshoz ...
Nekem nem túl jó:D Szét is mentünk rá pár hónapra. Kiderült,hogy igen...hogyismondjam...tradicionálisan áll hozzá a háztartásvezetéshez,azaz kb egy rabszolgává avanzsáltam. Nem a házimunkával vannak problémáim,de baromi nehéz volt 19 évesen az iskolát(nappali tagozat),a munkát(este 10-ig,merthogy eltartatni nem akartam magam) és az otthoni teendőket összeegyeztetni,úgy hogy az utóbbi egyedül rám szakadt. És ugye,ha nem nyújtottam maximális teljesítményt,veszekedett velem,mintha valami cseléd lennék. Nem csak ezért mentünk szét,de ez is adott egy jó kis lökést:)
22L
Nekem csak szép emlékeim vannak ezzel kapcsolatban.
Én maradtam a helyemen és a párom hozzám költözött a koliból. A távol anyuciéktól érzés az elején volt nehéz, mikor felköltöztem az egyetemre, de persze néha most is rámtör. Olyankor mindig felhívom őket. :)
Egyébként izgatott voltam nagyon, bár sok változást nem hozott az életünkbe, mert már az előtte lévő félévben is lényegében nálam lakott, csak nem volt itt minden cucca.
A költözés meg úgy telt, hogy megérkeztek a holmijai aztán bort nyitottunk, pakolásztunk, elrámoltuk a dolgait, meg ilyenek. :)
Maga az összeköltözés pedig nem rontott a kapcsolatunkon épp az előbbiek miatt. Sok újdonságot nem tudtam meg róla, ami eltántoríthat, ahogy ő sem róla. Láttuk már egymást rossz bőrben is, hisztisen, bosszúsan. Minden "rejtett" dolog előjött már korábban is.
Csupa jó emlékem van csak :)
Hajnalig tartó beszélgetések, rengeteg szex, nevetés, ágyban reggelizés, közös kockulások, hatalmas séták...
Jó időszak volt, anyagiakkal épp nem kellett sokat foglalkoznunk, és párom is otthonról dolgozott.
Nem összeköltözésnek indult, csak a nyárra nem tudtam koleszt intézni magamnak, párom meg felajánlotta, hogy akkor legyek nála szeptemberig. Aztán ott ragadtam :)
Együtt főzőcskéztünk alkalmanként, de sokszor csak rendeltünk egy pizzát. Az első hónapokban legalábbis, mert akkor "elborult" aggyal én is tojtam bele a háztartásba (takarításba, főzésbe).
Ez lassan négy éve volt, "borzasztó" visszanézni az akkori képeket, nem tudom felfogni, hogy nem tűnt fel a kupi egyikünknek sem :D
Nagyon jó emlékeim vannak.
Mi is rengeteget beszéltünk hajnalig, sokkal jobb lett a szexuális életünk, együtt főzőskéztünk stb. Jó volt az a tudat, hogy hozzám jön haza, várja, hogy együtt legyünk.Valamilyen apropóból lett egy kis "rituálénk" evés előtt.
De megbeszéltük, hogy mind ketten kivesszük a háztartásból a részünket (100nm ház + nagy kert, udvar). Meg, hogy fel és le hajtja a wc ülőkét...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!