Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja? Szándékosan csinálja?
Akkor biztos fejfájitisz vasárnapitiszben szenved :D
Amúgy tényleg lusta embernek tűnik picit, bár fene tudja mennyit és mit dolgozik! Velem is előfordult már, hogy a barátnőmmel való közös főzésekből az lett, hogy én egy picit segítettem, aztán ráhagytam az egészet, mert fáradt voltam. Igaz nekem legalább 60 óra elfoglaltságom van egy héten. De az, hogy ráhagytam, nem jelenti azt, hogy leszartam, csak egyszerűen tele volt a fejem és nem bírtam már vele beszélgetni. Kedvesen mondtam meg neki, hogy fáradt vagyok, kicsit kifújom magam és visszajövök. Mégis vérig volt sértve amikor a sétámból hazaértem. (Nem, nem sörtől bűzlően értem haza). Szóval arról is szó lehet, hogy a vivódó női lélek esetleg sértőnek veszi azt a dolgot is, amin az ember nem tud változtatni.
Mellesleg, nekem se a munkában szokott megfájdulni a fejem, amikor fejfájós időszakom van, hanem amikor otthon pihenek. A munka alatt észre sem veszem, és amikor szabadidőm van, akkor fájdul meg. Amúgy én szívesen töltök marha sok időt a barátnőmmel, de olyan időt, amikor kipihent vagyok, és át tudom élni a pillanatokat, nem pedig olyat, amikor frusztrált vagyok, és nincs másra szükségem, mint néhány óra pihenésre. Ez nem azt jelenti, hogy nem vagyok hajlandó rászánni az időmet a barátnőmre, hanem azt, hogy nem tudom. Ha nem kellene dolgoznom akkor legszívesebben éjt nappallá téve csak vele lógnék mindenfelé.
Szerintem csak simán önző, gyerekes és hedonista, mint a legtöbb férfitársam. Ha van lehetőség arra, hogy kiszolgálják, akkor kihasználja, de úgy, hogy ne tűnjön nagyon önzőnek. Talán ezért lehet, hogy ilyenkor panaszkodik fejfájásra. A legtöbb pasi ilyen. Kicsit gyermeki, de meg tudom érteni az érzést, hiszen jó az, amikor egy fárasztó nap után az emberről gondoskodnak. Ebben nincsen semmi elítélendő szerintem.
Nekem az a tippem, hogy semmiképp ne próbáld ezt a dolgot számonkérni rajta, vagy önzőnek bemutatni, mert azzal csak rontasz a helyzeten, hiszen megalázónak fogja érezni, és úgy érzi majd, hogy kényszerítik, hogy bizonyítson. Szerintem inkább próbálj hatni rá észérvekkel: "Drágám, nem kérem, hogy csinálj meg mindent, mert tudom, hogy fáradt vagy, de sajnos én is majd összeesek a fáradtságtól, mert rengeteget dolgoztam, ezért azt szeretném kérni, hogy közös erővel intézzünk el mindent, hogy aztán együtt pihenhessünk le." Oké, nem muszáj ennyire körülményesen megfogalamzi, de a legtöbb pasi igazából kis gyermeki, női lélek :D És ha sok indoklás ("mert", "azért", "ugyanis") van egy kérésben, akkor sokkal nagyobb az esélyed az igenlő válaszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!