Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van a fiuknak azokkal a lányokkal akiknek kicsik a mellei?
Figyelt kérdés
olyan nagy szerepet játszik a mell meg a fenék a szerelemeben?2013. okt. 3. 17:41
2/14 anonim válasza:
Én a kicsi mellekre jobban bukom. ;)
3/14 anonim válasza:
Nem hiszem. Ha nem tetszel a fiúknak, akkor ott nem a melledben van a hiba, hidd el. :)
4/14 anonim válasza:
ez egy ocska sztereotípia... nem több
Fel a fejjel és a mellbimbókkal.
5/14 anonim válasza:
nekem semmi. A fenék mérete és formája mondjuk számit, de a legfontosabb az arca
6/14 anonim válasza:
Nekem semmi!
Én imádom a kis mellű lányokat, mert a pici mell gyakorta formás, feszes és sokkal esztétikusabb is számomra, mint egy lógó tejcsarnok. Tök jó izgatni a pici cickókat :)
7/14 A kérdező kommentje:
xD, tetszenek ezek a kommentek..:)
2013. okt. 3. 17:56
8/14 anonim válasza:
magában a szerelemben semmit
nekem az arc az elsődleges
10/14 anonim válasza:
Kedves kérdező ne higgyél nekik!! Ezek csak kiéhezett szerencsétlen Gyakorikérdéseken lógó pasik válaszai. Normális férfi nem bukik a kis mellekre. Ez ugyanolyan mint a kis kuki esete!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!