Mi/Van bajuk a 13-14 éves fiúknak a fogszbályzós, rocker lányokkal?
Figyelt kérdés
13 vagyok, fogszabályzós, és általában feketében járok... Ez zavarja a fiúkat? és a fogszabályzó?2008. aug. 25. 21:39
1/8 anonim válasza:
A rocker fiúkat biztos nem zavarja az öltözködésed. Egy diszkóst már jobban, ők biztos nem jönnének veled össze. A fogszabályzó igen megszokott már manapság, és nem sok dologban akadályoz, tehát azzal sem lehet sok gond.
2/8 anonim válasza:
a fogszabi lassan már trendi lesz szval nyugi
3/8 anonim válasza:
Szerintem a fogszabályzóval semmi gond, és a rocker öltözködéssel sincs bajuk hogyha úgy is tudsz szép lenni. Mármint van ugye többféle rocker is, például azok a lányok akik bő, szakadt, mondhatnám fiúsabban öltöznek, ők kevésbé bejövősek. Akik pedig normális fekete "csajos" rocker cuccokban járnak marha szexik tudnak lenni akár más stilusú fiuknak is.
4/8 anonim válasza:
Igaza van az előttem szólónak egy szép fekete ruha, öltözék bárkit beindít de egyébként nem ez a mérvadó hanem hogy milyen a személyiséged :D (death metálos vagyok , szintén full feketében járok) egyébként meg akinek baja van a másiknak a stílusával azzal nem kell foglalkozni mert nem a kinézet a lényeg. a fogszabájzót meg biztos nem a trend miatt viseled szóval megmondhatod nekik hogy te sem szereted de ez kell ahoz hogy később szépen tudj rájuk mosolyogni :)
5/8 anonim válasza:
13 éveses koromtól sokáig hordtam fogszabályzót és csak feketébe öltöztem. Nem volt vele semmi baj, se a diszkósok felé úgymond, sem a rockerek felé.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek!
2008. aug. 27. 09:16
7/8 anonim válasza:
Szerinte a fogszabályzóval semmi gond nincs sőt szerintem nagyon szexik a fogszabályzós lányok , az ,hogy van egy-két f*sz a ki úgy gondolja hogy a fogszabályzó tök gáz az komplett hülye amúgy is ha valaki csak azért nem jár veled mert fogszabályzós vagy az amúgy is kihasznál,::(( amúgy jobb most egy fogszabályzó mint később egy összevissza álló ronda foksor))::
8/8 anonim válasza:
A fogszabályzóval nincs gond, de miért kell egy 14 éves lánynak feketében járnia?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!