Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baja? Szándékosan csinálja?
Figyelt kérdés
Hétvégente tudunk csak együtt lenni. Van amikor már péntektől, de van olyan, amikor csak szombat estétől. Minden vasárnap reggel azzal kel, hogy nagyon fáj a feje, és nyavalyog mint egy lány, olyankor ki se kel az ágyból, hozzám se ér. Csak arra kér, hogy cirógassam, kényeztessem, cserébe annyit kaptam, hogy visszaalszik( fájó fejjel!). Mindig két szem nagyon erős fájdalomcsillapítót adtam neki, amikre azt mondta, hogy nem hatnak, miközben az pont arra való,orvos írta fel!!! Ezeken a napokon persze emiatt nem megyünk el soha sehova, bezzeg ha szexszelni akar, elmúlik a fájdalom,utána újra előjön, és mikor indul haza, csodák csodájára már nem is fáj.
Mennyit dolgozik hét közben. Nem lehet, hogy nagyon fáradt, mert sokat dolgozik? És a vasárnap délelőttöt pihenéssel szeretné tölteni? Ez a visszaalvás is inkább erre utal.
2013. okt. 10. 10:39
5/13 anonim válasza:
Egyetértek a kettessel,ő pontosan megfogalmazta mit jelentesz neki!!
2013. okt. 10. 10:42
6/13 A kérdező kommentje:
dolgozik, de nem halálra, hogy ne tudjon felkelni. bezzeg nekem sütnöm főznöm, ki kell szolgálnom őt mikor már a fáradtságtól is alig látok. a közös sütögetések is arról szóltak, hogy ő számítógépezett én meg sütöttem a vacsit mindig.
2013. okt. 10. 10:45
7/13 anonim válasza:
És te még vele vagy?
2013. okt. 10. 10:45
8/13 anonim válasza:
Szerintem amúgy enyhén túlreagálod. Szerintem olyan dolgokban is összefüggést keresel, ahol nincs. Lehet, hogy egy lusta ember, de ahhoz azért tényleg messzire kell elmenni, hogy ezt kifogásként használja... :D
Ha valóban fáj a feje és erre az orvos is felírt neki gyógyszereket, akkor szerintem érdemes komolyan venni. Ha fáradt, migrénes az ember, akkor semmihez sincs kedve, még ahhoz se, amit szeret. Speciel azért enni meg szexelni tud az ember. (Egyébként az ilyen jellegű fejfájás el tud múlni egy időre a szextől - személyes tapasztalat).
Lehet, hogy igazad van, te ismered! Csak arra hívnám fel a figyelmet, hogy azért nem ártana, ha nem csak magadra gondolnál, hanem esetleg az Ő helyébe képzelnéd magad néha, mert lehet, hogy nem kamuzik - a fejfájás tényleg egy szar dolog, nincs kedve akkkor nagyon társalogni az embernek.
2013. okt. 10. 10:46
9/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nekem is van rendszeresen fejfájásom, szóval nem csak magamra gondolok! Ha nem magamra gondolnék, sza.rtam volna a fejére, és nem ápolgattam volna!!!De érdekes, hogy csak vasárnap fáj a feje, máskor sose!!
2013. okt. 10. 10:48
10/13 A kérdező kommentje:
És ha már itt tartunk, akkor nem húzódok el a partneremtől, hanem pl. össze bújok vele...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!