Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baja? Hogy segítsek rajta?
Van egy lány akit nyáron ismertem meg és ahogy lenni szokott beleszerettem. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, többször is voltunk több helyen kettesben és akkor mindketten jól éreztük magunkat. A kapcsolatot úgy kezdte h nem szeretne párkapcsolatot, mert előtte több, mint 1 éves rossz kapcsolata volt, de azt mondta bárki másnál jobban kedvel engem, több dolgot megosztott amelyeket másokkal nem. Ám az elmúlt másfél hétben valamiért megváltozott és rossz lett a viszonyunk. Nem akar róla beszélni, nem fogadja el a meghívásaimat, h menjünk el ide-oda sétálni, h addig se gondoljon arra a dologra, mert elmondása szerint én ki tudom zökkenteni, eltudom vele feledtetni a dolgokat amik bántják. A beszélgetéseink sem a megszokottak, régen sokat kérdezgetett rólam, h milyen napom volt, viccelődött, stb. De most nem, a kérdéseimre pedig 1-1 szavas válaszokat ad. Úgy érzem el akar taszítani magától. Amúgy ő eléggé visszahúzódó lány, úgy érzi senkinek nem tudja elmondani a problémáit.
Tudom, sokan azzal jönnek, hagyjam békén és keressek mást, de többször hangsúlyoztam neki, hogy rám bármikor számíthat, mindig itt leszek neki és tartani akarom a szavamat és segíteni akarok neki, csak nem tudom hogy, ebben szeretném kérni a segítségeteket!
Pont ezen mentem keresztül
Szimplá megijedt a kapcsolattól. Adj neki időt és ne sértődj meg azon h most ilyen volt. Keresd amikor tudod légy ott neki. Tarts ki és ráfog majd jönni.
Nekem egyszer elegem lett. Azt mondta öngyilkos lenne legszivesbben mert nem birja tovább azt amit kap a "családjátol"(kihasználták nem nézték szar ba se, barmit tervezett mindig elintézék h ne jöjjön össze.
Amikor azt mondta h ink öngyilkos lenne én megsértődtem mert azt jelenti h nem volt szamara oylan fontos dolgo a ilágon amiért élni akarna...Még énse....
2napig eltüntem. Kiültem Tisza partra és nem aludtam ot ültem emg sétálgattam 2 napig. Hivogatott küldött sms-t nem érdekelt. Neten nem voltam elérhető.(Nem 1 városban élünk) Keresett barátaimon keresztü családomon keresztül senkisem tudta h hol vagyok mit csinálok. Majd 2 na mulva felvette majd telefont és már megbántam igy utolag de kicsit lekezeően beszéltem vele. Pedig hallottam a hangján h sirni tudna.
Akkor abbanmaradtuk h majd beszélünk egyszer valamikor. Direkt mondtem neki ezt mert rohadtul megbántott.
Majd rá 1 napra bekapcsoltam telefonomat megint és felhivott. Felvettem és sirt. Azota jol meg vagyunk mert rájött h senki nem törödött vele ennyit, és h ott voltam neki mindig és ő folyton csak fájdalmat okoz és h elakar dobni.Megbeszéltük és azota mindne oké közöttünk. Legalábbis szerintem minden oké
En lany vagyok, es hasonloan erzek egy fiu irant, aki el akar magatol taszitani. Csak az a kulonbseg, hogy en szeretem, es tortent is koztunk egy-mas amit meg kene beszelnunk. Amig nem beszeljuk meg, nem tudom elfelejteni. Egyszer mar ellokott magatol 1,5 evre, es kin szenvedes volt. Majd tul tettem magam rajta, magahoz huzott megint, majd megint el akar lokni ugy erzem.. :( Ugy erzem problemai lehetnek.
Sejtem mit erzel. Egy picit hagyd, majd ne fogadd el a nemleges valaszt a talalkozora. Neten konnyebb megjatszani magad, mint eloben, ott beszeljetek meg mindent.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!