Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudok túllépni rajta. Nagyon fáj. Hogyan segítsek magamon?
" Nagyon szenvedek a hiányától"
faszhiányod van? Megtöltselek??
Velem is ugyanez volt pár hónapja, mostmár valamivel jobb. Egy tanács: ne alázkodj meg előtte, ne fuss utána! Nekem ezek nagyon sokat segítetteK: olvasás, filmek nézése, átrendeztem a szobámat, eljártam kozmetikushoz, fodrászhoz, vásárolni
jah és vettem egy határidő naplót, amibe minden apró dolgot beleírtam , hogy ne érezzem értelmetlennek, üresnek a napjaimat...
tudom mit erzel:(
enis ezt ereztem 1,5 evig:S
szakitottunk es nemtudtam elefejteni akarh is probaltam:(
nemreg osszejottunk megint h adjak neki megeggy eselyt megbanta h azelott baszott ram,es h rajott h eggyik csajban sem talalta meg azt ami bennemvagy es h szeret,adtam neki(aminek nagyon orulok)igazabol azvolt a celom h adok neki megegyg eselyt aztan otthagyom enis had fajjjon neki is) 4 hete osszejottunk megint,es arra jottem ra minnel tobbszor voltunk eggyutt h mar nemerzek iranta semmitsem,igy szakitottam wle,csak azttudom tanacsolni h ismerkedj baratkozz,bulizz szorakozz,legjobb orvossag az ienre,es a szomoru szamokat keruld megjobban megzavarnak sajna:(
remellem minnel hamarabb tulleszel rajta hamarabb mint en:)
20:40
eggyetertek az elottem szolloval :20:37 h ne alazkodj meg elotte ne mutasd ki neki h ez mennyire faj neked mert megjobban lelkesitetni fogaj ot es buszke lessz magara h fajdalmat okozott neked,legy buszke esmegha fajis ne mutasd neki,mertha kimutatod idovel te is banni fogod hiddel,esmar tanultam belolle egyszer:)
Csak van valaki akivel tudsz beszélgetni meg elmenni vele erre-arra.
Meg ilyenkor egy komoly lelkizős beszélgetés nagyon jót tud tenni, öntsd ki valakinek a szíved, akiben megbízol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!