Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok túllépni rajta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni rajta. Nagyon fáj. Hogyan segítsek magamon?

Figyelt kérdés
a párom le se szar. Ezért nekem sem szabad keresnem. De belezúgtam nagyon:((( Lefoglalni magam nem tudom mivel. Haverok nincsenek. Mi a teendő? És mikor lesz ennek vége? Nagyon szenvedek a hiányától. Annyira bánt ez az egész:((
2010. jún. 15. 20:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%

" Nagyon szenvedek a hiányától"

faszhiányod van? Megtöltselek??

2010. jún. 15. 20:34
 2/13 A kérdező kommentje:
hülye vagy, de most hagyjuk csak komolyakat kérek légyszi ez most tényleg komoly
2010. jún. 15. 20:36
 3/13 anonim ***** válasza:

Velem is ugyanez volt pár hónapja, mostmár valamivel jobb. Egy tanács: ne alázkodj meg előtte, ne fuss utána! Nekem ezek nagyon sokat segítetteK: olvasás, filmek nézése, átrendeztem a szobámat, eljártam kozmetikushoz, fodrászhoz, vásárolni

jah és vettem egy határidő naplót, amibe minden apró dolgot beleírtam , hogy ne érezzem értelmetlennek, üresnek a napjaimat...

2010. jún. 15. 20:37
 4/13 anonim válasza:

tudom mit erzel:(

enis ezt ereztem 1,5 evig:S

szakitottunk es nemtudtam elefejteni akarh is probaltam:(

nemreg osszejottunk megint h adjak neki megeggy eselyt megbanta h azelott baszott ram,es h rajott h eggyik csajban sem talalta meg azt ami bennemvagy es h szeret,adtam neki(aminek nagyon orulok)igazabol azvolt a celom h adok neki megegyg eselyt aztan otthagyom enis had fajjjon neki is) 4 hete osszejottunk megint,es arra jottem ra minnel tobbszor voltunk eggyutt h mar nemerzek iranta semmitsem,igy szakitottam wle,csak azttudom tanacsolni h ismerkedj baratkozz,bulizz szorakozz,legjobb orvossag az ienre,es a szomoru szamokat keruld megjobban megzavarnak sajna:(

remellem minnel hamarabb tulleszel rajta hamarabb mint en:)

2010. jún. 15. 20:40
 5/13 anonim válasza:

20:40

eggyetertek az elottem szolloval :20:37 h ne alazkodj meg elotte ne mutasd ki neki h ez mennyire faj neked mert megjobban lelkesitetni fogaj ot es buszke lessz magara h fajdalmat okozott neked,legy buszke esmegha fajis ne mutasd neki,mertha kimutatod idovel te is banni fogod hiddel,esmar tanultam belolle egyszer:)

2010. jún. 15. 20:43
 6/13 anonim ***** válasza:

Csak van valaki akivel tudsz beszélgetni meg elmenni vele erre-arra.

Meg ilyenkor egy komoly lelkizős beszélgetés nagyon jót tud tenni, öntsd ki valakinek a szíved, akiben megbízol.

2010. jún. 15. 21:22
 7/13 anonim ***** válasza:
Kösd le magad ahogy csak bírod,ha nincsen sok barátod,foglalkozz inkább magaddal, kényeztesd magad,hallgass zenét űlj bele egy forró fürdőbe, nézzél humoros filmeket,masszíroztasd magad, kozmetikus,fodrász,sétálj sokat,olvass,sportólj,1szóval újulj meg s lebegjen a szemed előtt a szlogen:Egyszer Élünk.
2010. jún. 15. 21:51
 8/13 anonim ***** válasza:
Szerez pár 1 éjjszakás bú felejtőt, itt a nyár minden buli tele lesz magányos csajokkal tegyél minél többet boldogá, ne fuss olyan után aki nem érdemel meg.
2010. jún. 15. 21:59
 9/13 A kérdező kommentje:
csaj vok és egyéjszakások nem érdekelnek
2010. jún. 15. 22:00
 10/13 anonim ***** válasza:
Akkor legyen pár alkalmas szex de ilyen csalódás után ne keres rögtön komoly kapcsolatot mert elöbb le kel zárnod az egészet.
2010. jún. 15. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!