Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok túllépni rajta....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túllépni rajta. Nagyon fáj. Hogyan segítsek magamon?

Figyelt kérdés
a párom le se szar. Ezért nekem sem szabad keresnem. De belezúgtam nagyon:((( Lefoglalni magam nem tudom mivel. Haverok nincsenek. Mi a teendő? És mikor lesz ennek vége? Nagyon szenvedek a hiányától. Annyira bánt ez az egész:((
2010. jún. 15. 20:33
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
az a baj ha lefekszek vkivel kötődöm hozzá azt ezért nem akarom
2010. jún. 15. 22:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Lehet hogy pont ezzért kéne egy kis kikapcsolodás, mert jó ha komolyan veszed ezt a dolgot de néha kell a szorakozás hogy ne szeres bele hallálosan minden szóbajöhető lehetőségbe.
2010. jún. 15. 23:31
 13/13 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést akár én is írhattam volna! Pont ebben a szituban vagyok. Az igaz, hogy segíteni éppen ezért nem tudok, de csak azért írok, hogy tudd, nem vagy egyedül ezzel. (és légy erős, ne keresd. Remélem, hogy én is kibírom...)
2010. jún. 16. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!