Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

A barátommal már együtt vagyunk 4 hónapja. Ő még szűz, én már nem. Már egy jó ideje beszélünk arról, hogy mikor kéne, hol és mikor. Viszont az utóbbi időben furcsán viselkedik velem, távolságtartó lett... Értem hogy szűz, és lehet fél kicsit, de tudja hogy bízhat bennem és a fiúnak is akarnia kéne a szexet, nem csak nekem.

És ha valaki meg szeretne segíteni lájkolja az oldalam légyszíves: [link]

2013. okt. 8. 19:53
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha nem lesz meg az 1000 lájk nem fektet meg?
2013. okt. 8. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
:D csak egy kis pénzre lenne szükségem, senki sem köteles belájkolni:)
2013. okt. 8. 19:55
 3/7 anonim ***** válasza:
Fél, hogy kikacagod a szüzessége miatt. Lájkolni nem lájkollak mert utálom a facebookot.
2013. okt. 8. 20:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Tetszenek a ruhák.:)Bővül még a kínálat?
2013. okt. 8. 20:07
 5/7 A kérdező kommentje:

holnap mindenképp beszélni fogok vele komolyan.

örülök neki nagyon, igen, csak még tegnap csináltam az oldalt és emiatt nincs még sok ruha:)

2013. okt. 8. 20:10
 6/7 anonim ***** válasza:
Már 2 ember lájkolta? :D Ezt a bejegyzésemet ma este többen fogják... :D (bocsi)
2013. okt. 8. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Csak sok cucchoz nem írtad oda az árát.
2013. okt. 8. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!