Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van az exemnek vajon?
Figyelt kérdés
Szakítottam vele fél éve mert nem bírt nyugodni, ha értitek hogy értem. Akkor már volt másik nő, 2 hónapig együtt is voltak, aztán kitette a szűrét. Nem sokkal a szétköltözés után én is találkoztam valakivel, azóta is együtt vagyunk. Minőségében is teljesen más kapcsolat. No mindegy. Most egy hónapja van új barátnője az exemnek, nagy a szerelem. Igazából örültem neki, mert időnként elég durván bepróbálkozott, légyottra invitált. Ezeket nem fogadtam kitörő örömmel. Amióta van valakije legalább már tud velem normálisan beszélni. Hurrá. Erre most megint jött ezzel, hogy a régi idők emlékére... Miféle elmebaj lehet ez nála? Vagy inkább egy pszichológus válaszol rovatba tegyem fel a kérdést? Csak azért érdekel egyébként, mert egyszerűen nem értem, mit csináltam én ilyen alak mellett 3 évig. Hogy nem láttam az elejétől milyen ember? Bocs ha hosszú lett, de hátha valami leendő pszichológus ismer ilyen esetet, vagy érdeklődik iránta:D Szép péntek estét mindenkinek:)2013. szept. 6. 21:48
2/6 anonim válasza:
legközelebb mond neki,hogy erről tájékoztatod a barátod!!!
3/6 anonim válasza:
azért hozza fel a múltat mert azt akarja hogy olyan legyen mint régen mert még mindíg szeret és a "barátnői" akikkel utánnad összejött azért jött össze velük valószínűleg hogy elfelejtsen de ez nem ment neki és vissza akar kapni!!!
4/6 A kérdező kommentje:
Azt nem hinném ugyanis mikor mással dugott elég könnyedén megfeledkezett rólam:D Az egy dolog, hogy én voltam az első akivel együtt élt, talán az hiányzik neki, hogy ne az anyja várja otthon. De akkor miért akar szexelni?:D Lényegtelen. Ha számomra megválaszolhatatlan rejtély az ő elméje, akkor annak duplán aki nem is ismeri. Tán csak egy nagyra nőtt gyerek, aki nehezen szakad el az exeitől, bár a viselkedéséből ítélve komoly érzelmi kötődésre képtelen. Anamnézis felállítva:D Nem akar visszakapni, tudja, hogy ennek vége. Adtam neki pár esélyt, mondtam, hogy egyszer megyek el, de az végleges lesz. Ezt az egy dolgot fogta fel talán a 3 év alatt abból amiket mondtam neki.
2013. szept. 6. 22:04
5/6 anonim válasza:
Alapba nem is értem minek beszélsz az exedel ha ilyen..?! Kitudja ezután mi jön..Legalább is én simán kinézném belőle,hogy bekavarjon a pasid,és közted.Ha van párod,és jobb vele,szereted,minek foglalkozol az exxel?
6/6 A kérdező kommentje:
3 évig együtt éltünk, bizonyos anyagi ügyeink még vannak sajnos amik közösek. Egyfajta egymásra utaltság még van ilyen téren a dologban. Folyamatban van a "szétválás" de azért nem a legegyszerűbb dolog. Eleget buktam már miatta, nem akarok még többet. Szóval amíg ez a dolog tart, addig kénytelen vagyok szóba állni vele, és ráadásul emberi hangon. Szex témában így kitérő válaszokat igyekszem adni, feldühíteni nem akarom zsarolással vagy fenyegetőzéssel.
2013. szept. 6. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!