Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vajon megváltozott a véleménye...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon megváltozott a véleménye rólam? Miért pont most? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Tudom jól, hogy ezer meg egy kérdés van már erről, de tényleg kíváncsi lennék kívülállók véleményére is.

A történet nem sok, de megpróbálom rendesen leírni nektek.

Tavaly kezdtem a gimnáziumot és az egyik fiú osztálytársam eléggé megtetszett. Nem nagyon kezdeményeztem felé, mert kissé félénk vagyok és még féltem is, hogyha esetleg megtörténne az a csoda, hogyha összejönnénk, akkor is nagy valószínűséggel pár év múlva szakítanánk és eléggé kínos lenne az, hogy naponta látjuk egymást az osztályban (vajon miért is van az a mondás, hogy házinyúlra nem lövünk? Nem is értem... :) ).

Azonban, mivel nyelvi előkészítős osztály voltunk tavaly, így egy eléggé kis csoportban voltunk a nyelv órákon, ami elég sok volt, és talán ebből kiindulva ott mindenki összebarátkozott mindenkivel (én is vele...). Azonban ő egy másik osztálytársunkra hajtott, elég látványosan... ekkor beindult nálam valamiféle féltékenység, illetve nem is tudom, és elkezdtem sminkelni magam és fogyózni is (nem voltam kövér, csak kicsit duci, de a lány, akit kiszemelt, nálam kövérebb volt, így nem hiszem, hogy az volt a baj, de kemény munkával valahogy lefogytam és ezzel ki tudtam emelni a nagy melleimet :Đ). A srác persze tavaly észre sem vett, csak a másik lányt látta (azért egy idő után fellobbant bennem az igazi, női féltékenység, mivel a lány nálam alacsonyabb, kövérebb, kisebb mellű, és a legtöbb osztálytársam szerint idegesítő is... bár én sem vagyok szent és tökéletes, nagyon jó példa erre az, hogy itt féltékenykedem nektek még mindig... mindegy, ekkor elkezdtem dolgozni azon, hogy valahogy ne csak ő járjon a fejemben, elfoglaltam magam a tanulással, edzésekkel, meg mindennel, amivel csak tudtam, hogy kitörölhessem őt a fejemből)

Azonban ebben az évben, pont, mikor nyáron végre le tudtam mondani róla, elkezdett közeledni felém és a másik lánnyal már nem is foglalkozik. Én meg nem tudom, hogy fogadjam-e a közeledését, mert természetesen még mindig tetszik a srác, de nem akarom elrontani a baráti kapcsolatunkat és nem is értem, hogy most miért nyomul inkább rám, mint a másikra. Vagy csak ez a heppje / fogadott valakivel? Tavaly nem tudott összejönni a kiválasztott lánnyal, mert neki év végén lett egy fiúja, ezért elkezdett a "B" tartaléka felé közeledni? Nem tudom, mit csinálhatnék....

És bocsánat, hogy ilyen sokat írtam, csak hirtelen elöntött a szóáradat... Előre is köszönöm az értelmes válaszokat, és még a troll válaszokat is, ha nevethetek rajtuk :)

16/L

2013. szept. 4. 19:12
 1/2 anonim ***** válasza:
ne nagyon foglalkozz vele, a nőknek nem ilyen fiú kell
2013. szept. 4. 19:17
 2/2 anonim válasza:
Lehet,hogy eddig szimplán csak barátként tekintett rád de most már mást is akar. Kezdj el vele komolyabban beszélgetni erről-arról, ne csak szimpla haveri szinten és egy idő múlva ha már jobban "összemelegedtetek" mondj el neki mindent. Mond el neki,hogy mennyi ideje figyeled már meg azt is,hogy miket megtettél érte! :) Biztos le fog hidalni tőled :)
2013. szept. 4. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!