Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy a srác akiről tudom, hogy tetszem neki mindenkivel közvetlen, beszélget, stb. csak pont velem nem?
Egyáltalán nem az a félénk típus, sőt. Tényleg nagyon közvetlen és nagydumás. De nem az a kemény csávó típus, akik el vannak maguktól :D hanem az a rendes, normális, de egyébként jól néz ki nagyon.
Látom is rajta, hogy néha rám-rám pillant. De konkrétan velem nem beszél soha, ha úgy alakul, hogy egy helyen vagyunk :D Simán odajöhetne hozzám. Ráadásul nem vagyok az a típus, akitől félni lehet:D inkább csendesebb.
Amikor a közelembe is jön, nem nekem intéz kedves vagy épp jópofa szavakat, hanem a barátnőmnek. Nem, nem a barátnőm tetszik neki, neki amúgy is barátja van.
Szóval nem értem, miért. Egyébként nekem is bejön.
De akkor miért nem lép? Csak kerülget, mint macska a forró kását. :D
pfffff
és ha nem? és soha nem is beszéltetek egymással, csak álltatok egymás előtt?
De itt most az az érdekes, hogy bárkihez odamegy, beszélget. Hozzám meg nem tud odajönni, alkalmat találhatott volna már.
Nem harapok, tényleg inkább amolyan csendes lánynak mondható vagyok. :)
Ja bocsi :D azt hittem egy másik hozzászóló. Hát igen, ezen én is gondolkoztam. Mi van, ha soha nem történik semmi?
Nekem tényleg tetszik, és nem ismerem olyan jól, mégsem tudom kiverni a fejemből.
nálam ez a helyzet :D
jól van kérdező, jól egymásra találhatunk, mondhatom :D
miért féltené az egoját? azért nem ennyire anyámasszony katonája sztem XXDD
és mi az hogy elhatol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!